PNL bate palma cu Traian Băsescu: Ce spune Bogdan Chirieac

Marian Petrache de la PNL Ilfov a bătut palma cu cei doi consilieri ai partidului condus de Traian Băsescu, PMP, pentru Consiliul Județean. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat subiectul, vineri, la România TV.

Întrebat cum comentează acest pact al lui Traian Băsescu cu cei cu care s-a contrat atât timp, Bogdan Chirieac a spus: "Spectaculos. Lucrurile stau așa cum spuneți, realitatea este puțin mai pragmatică. Dl Petrache este dincolo de bine și de rău. Este un om politic pragmatic, un om politic care se descurcă în orice situație. Omul nu a avut niciun fel de problemă pe votul acesta anormal în care președintele de CJ nu e votat direct. Sunt negocierile astea la masa verde, aberante. Pur și simplu, (Marian Petrache - n.red.) i-a ciupit pe cei doi de la PMP, după ce Băsescu a dat aseară liber la asociere cu oricine", a comentat Bogdan Chirieac. 

Citește și: PNL a luat fața PSD și a făcut majoritate cu PMP

Partidul Mişcarea Populară are 18 primari şi este prezent în 16 consilii judeţene, iar membrii din teritoriu au fost împuterniciţi să îşi negocieze majorităţi cu care să poată lucra local, a declarat, joi, preşedintele formaţiunii politice, Traian Băsescu. 

"Atât preşedinţii de CJ, cât şi preşedinţii de organizaţii locale au fost autorizaţi să negocieze formare de majorităţi acolo unde sunt solicitaţi. Nu s-a dat o linie politică, cu PSD sau cu PNL sau cu UDMR, ci să valorifice funcţiile de consilieri pe care le-am obţinut prin vot, bineînţeles, încercând să obţină şi angajamentul că o parte minimă din programul cu care au fost în campanie va deveni şi program al respectivului CJ", a explicat liderul PMP, Traian Băsescu.

Citește și: Administrația Prezidențială, anunț important pentru români 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel