Klaus Iohannis l-a sunat la Liviu Dragnea. "Mi-a cerut DEMISIA. Nu are dreptul!"

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, în emisiunea "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, că a fost sunat de Klaus Iohannis care i-a spus că ar trebui să demisioneze după condamnarea din dosarul Referendumul. Președintele PSD a spus că președintele țării nu are dreptul să facă acest lucru și chiar a intrat într-o zonă de neconstituționalitate. 

"M-a sunat, nu e prima dată când mă sună, am mai comunicat, nu e o crimă. M-a sunat vineri, pe la ora 19:00. (...) Mi-a spus că-i pare rău în plan personal, dar crede că ar trebui să-mi dau demisia pentru că, având această poziție, aș afecta imaginea României. Poate fără să-și dea seama, dar a intrat aproape într-o zonă aproape neconstituțională, pentru că un partid este o structură în care mai mulți oameni au niște interese politice profund legitime și au și niște drepturi, printre care de a-și hotărî propria conducere. Mie mi s-a părut deplasat ca președintele României să-i ceară unui președinte de partid să-și dea demisia", a spus Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a mai spus că președintele Iohannis "nu are dreptul să se amestece în viața internă a niciunui partid". Liviu Dragnea a mai spus că este dezamăgit de reacția președintelui și că nu știe dacă va mai continua relația de comunicare cu acesta: "Nu mă așteptam. Sincer să fiu, nu știu dacă voi continua dialogul, nu știu dacă mai are rost să comunicat pentru că nu mă așteptam la asta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel