Klaus Iohannis, criticat dur pe Facebook, din cauza creșterii salariilor înalților demnitari

Reacția președintelui Klaus Iohannis, postată pe Facebook, la anunţul premierului Victor Ponta de a amâna majorarea salariilor înalților demnitarilor, a generat critici acerbe din partea susținătorilor săi. 

 

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, vineri, pe pagina sa de Facebook, la declarațiile premierului Victor Ponta, privind intenția acestuia de a amâna ordonanța de creștere a salariilor înalților demnitari, susținând că "nu poate să accepte această idee" care ar reprezenta "o lipsă de coerență" a actului guvernamental și care "pune sub semnul întrebării dacă România mai are sau nu Guvern funcțional".

Klaus Iohannis, atac dur la Victor Ponta după amânarea majorării salariilor demntarilor

În doar două ore, postarea președintelui Iohannis a strâns peste 3.000 de like-uri și peste 1.000 de comentarii, unele dintre ele foarte critice. 

Redăm câteva dintre acestea: 

"Domnule Preşedinte, în perioada interbelică, politicienii şi guvernanții aveau salariul mediu pe economie, iar după cum bine ştiți (pt. că ați fost profesor), în perioada interoada interbelică a fost cea mai înfloritoare democrație din toate punctele de vedere pentru România.
Îmi permit să vă întreb: de ce astăzi în România se trăieşte ca în lumea a 3-a? Pentru că demnitarii trebuie să se deosebească de restul populatiei prin salarii nesimțite în timp ce un copil primeşte o alocație mai mică de cât banii cheltuiți o săptămână pe un câine dintr-un adăpost?"

"Domnule Klaus Iohannis cand am mers la vot si am stat cu orele in ploaie si frig,am votat cu gandul ca daca vine un neamt la conducere se va schimba ceva in bine si pt Romania,dar din cate vad va bateti joc de noi asa cum au facut si ceilalti perversi.Taiatile dracului salariile subordonatilor ca si asa vin degeaba in parlament si dorm ca niste ordinari ce sunt si cu ocazia asta micsorati si salariul premierului si pe al dumneavoastra,ca nu mamcati cu 7 guri,mai ganditi-va si la omul necajit.Aveti idee cati romani mananca pe datorie si cati nu isi permit nici macar acest lucru?Asa ca mai lasati-ne in pace cu gargara.De promisiuni ne-am saturat,vrem fapte".

"Dl.presedinte v-am votat pentru ca am dorit ca si noi romanii de jos sa vedem o schimbare,sa vedem si noi salarii mai bune,un sistem sanitar pus la punct unde sa ne putem trata si noi cei cu salarii de mizerii,sa vedem cum se confisca averi ale celor care au furat si lasati sa traiasca cu salariul de mizerie pe care statul roman binevoieste sa ni-l dea,sa scapam de povara darilor la stat!!Si ce am primit in schimb?Salarii nesimtite ale demnitarilor,iar dv.ne explicati pe facebook numai ce va convine.Cei din diaspora si-au pus sperantele in dvs!Ce le-ati oferit?Cum explicati romanilor salariul demnitarilor de 3000 eur si a unui amarat de salariart de 300 eur?Pensionar demnitar de 45 mil si a unui amarat de pens de 5 mil(vechi).Puteti dormi linistit?"

"Principiile functioneaza doar cand e vorba de interese personale?! Pai cand s-au votat alocatiile sau pensiile nesimtite ale porcolamentarilor, atunci nu mai erau principii?! Mare tam-tam pt extra 8 euro la alocatiile de mizerie ale copiilor, viitorul tarii!! Pentru lipitorile din Parlament, cand se cereau pensiile pentru frecat menta intensiv, nu s-a intervenit!! Si erau sume uriase, nu cativa banuti!! Deci, cum ramane?! Presedintele unei tari ar trebui sa reprezinte poporul si sa fie parte integranta si a sistemului financiar real!! Nu salariu de tip occidental, intr-o tara cu o populatie care abia are ce manca!! Sa fim fair!!"

"Eu nu vad nici o schimbare in tara ca sa merite ministrii mii de euro salariu.....Mai bine ,a-ti mai pune niste banuti la pensiile batrinilor nostri parinti care traiesc cu 2-300 de lei pe luna o mizerie de pensie de agricultor .Ridicati-va din scaunul domnesc si faceti o excursie prin satele romanesti poate o sa va treaca pofta sa dati bani tot celor care au!"

Theodor Stolojan (PNL), critici dure după mărirea salariilor demnitarilor: O mare măgărie, încă un cui în coşciug

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel