ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis îi dă replica lui Traian Băsescu

Klaus Iohannis, prezidențiabil al ACL, i-a răspuns președintelui Traian Băsescu, după ce s-a antepronunțat în dosar de incompatibilitate cu ANI, care se judecă luni, la ÎCCJ. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că a discutat la masă cu Elena Udrea și Emil Boc, dar și cu alții, în Centrul Vechi și despre "situația dificilă a lui Iohannis. Este o incompatibilitate. Dosarul domnului Iohannis, legat de incompatibilitate, se află la Înalta Curte de anul trecut, din 2013. Sigur, nimeni nu este îndreptățit să judece termenele".

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. "Moralitate era dacă ar fi cerut domnia sa, știind că are dosarul din 2013, să fie judecat. Poveștile cu moralitatea sunt ca și cele cu 6-7 case făcute din meditații", a adăugat Traian Băsescu.

Scenariu de coșmar din PSD. "Iohannis, declarație periculoasă"

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. Klaus Iohannis i-a răspuns președintelui Traian Băsescu: "Preşedintele ar trebui sa aibă mai multă incredere în Justiție. Eu pot să îl liniștesc. Eu am foarte multă încredere în Justiție și nu am niciun fel de problemă". 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. "Sincer, m-aș bucura să se judece mai repede, ca să terminăm cu acest circ, doar că nu am considerat că e treaba mea să spun Înaltei Curți ce să facă și cum să stabilească termenele", a adăugat candidatul ACL, Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel