Zodiac chinezesc 2018. Anul Câinelui. Schimbări majore

Pe 16 februarie 2018 vom intra în anul Câinelui de pământ, un an al schimbărilor. 

VEZI ŞI Zodiac chinezesc. Zodia în funcție de ora nașterii

Iată cum te va influența, în funcție de semnul zodiacal al zodiacului cinezesc:

Şobolan

Va fi un an liniștit, un an în care vei simți nevoia să iei o pauză de la agitația care te-a caracterizat în ultimii ani. În dragoste, vei fi dedicat parteenrului de viață, iar pe plan profesional o să te dedici unor proiecte noi. 

Bivol

Nativii implicați într-o relație vor avea câteva perioade tensionate, pe care le vor depăși Se anunță și schimbări în bine pe plan profesional.

Tigru

Tigrului îi va merge foarte bine, își va asuma noi proiecte. Pe plan sentimental însă nu trebuie să se aștepte la miracole, însă există șanse că mulți dintre nativii implicați în relații serioase să se căsătorească. 

Iepure

Vei renunţa la ceea ce te incomodează. Se anunță un an prosper, însă va trebui să muncești mult pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.  

Dragon

Un an excelent din punct de vedere al sănătății. Pe pan sentimental, se anunță o perioadă benefică, atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri.  

Şarpe

Beneficiile nu vor întârzia să apară. O să aibă mai mult curaj și vor face eforturi să aibă succes.  

Cal

Anul viitor va fi unul plin de aventură, pentru că vor fi suișuri și coborâșuri atât pe plan sentimental, dar și în ceea ce privește starea de sănătate. Pentru celibatari există șanse serioase să își găsească jumătatea.  

Capra

Nici nu te mai bazezi foarte mult pe ajutorul celor din jur, ci pe forțele proprii. Ai șanse considerabile să câștigi mai bine în 2018.  

Cocoş

Ai o mare dorință de schimbare, vrei ceva nou, fie că este vorba despre o mutare în altă țară ori de schimbarea job-ului. Încearcă să nu te mai concentrezi pe aspectele negative ale vieții.

Maimuţă

O să îți accepți greșelile din trecut și nu vei mai tolera persoane negative în jurul tău. Ești preocupat de starea de sănătate, așa că o să ai mai multă grijă la alimentație.

Câine

O să fie un an plin de evenimente, este posibil să ai parte de schimbări majore în viață. 

Porc

Potrivit ele.ro, să fie un an în care vei fi mai îngrijorat decât de obicei, te vei preocupa mai mult de starea de sănătate, dar și de proiecte noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel