VREMEA pe o lună. ANM, METEO 15 iunie - 13 iulie. Când se opresc ploile și vom avea temperaturi de vară

Litoral
Litoral

ANM a transmis estimarea meteo pe o lună. Cum va fi vremea. 

În săptămâna care urmează, temperaturile vor fi sub ceea ce ar fi fost normal în această perioadă, va fi mai rece și va ploua mai mult decât ar fi fost normal acestei perioade, mai ales în zonele montane. Din 22 iunie, se anunță că vremea revine la normalul perioade, însă va continua să plouă mai mult decât normalul perioadei în nord-est. Abia din 29 iunie, temperaturile vor fi cele normale perioadei și ploile, de asemenea, vor fi în limitele normale. 

Iată cum va fi vremea, conform anunțului ANM: 

VREMEA pe o lună. ANM, METEO 15 - 22 iunie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice și vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

VREMEA pe o lună. ANM, METEO 22 - 29 iunie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

VREMEA pe o lună. ANM, METEO 29 iunie - 6 iulie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

VREMEA pe o lună. ANM, METEO 6 - 13 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel