Vremea în București și țară 21-22 iulie 2019. Elena Mateescu: Să ne protejăm!

ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo

Elena Mateescu (ANM) a oferit informații importante despre vreme, precizând că e esențial să ne protejăm mai ales duminică și luni.

ANM, PROGNOZA METEO. „Azi și mâine, vorbim de o vreme călduroasă. (...) Dacă astăzi și mâine vor depăși pragul unei zile caniculare, în același timp trebuie să vorbim și de înnorări temporare după-amiază și în special în jurul serii, pentru că în zonele montane, dar și în partea de nord-vest, centru a țării este posibil să vorbim de averse slabe, posibil însoțite de intensificări ale vântului, care să ia local aspect de vijelie și nu în ultimul rând de grindină.

ANM, PROGNOZA METEO. „De marți, vorbim de o ușoară răcorire. Valorile maxime se vor situa, în general, de la 24 până la cel mult 31-32 de grade. A doua parte a săptămânii viitoare va aduce o vreme deosebit de caldă, ne apropiem de pragurile specifice lunii lui cuptor", a spus Elena Mateescu, duminică, la Antena 3, într-o intervenție telefonică.

ANM, PROGNOZA METEO. „Așadar, astăzi și mâine, un disconfort termic accentuat, în special în zonele de câmpie, o ușoară răcorire pe parcursul zilelor de marți și miercuri, după din nou valori de temperaturi în creștere", a precizat Elena Mateescu.

ANM, PROGNOZA METEO. Întrebată despre vremea din Capitală, a spus: „Vorbim și în Capitală astăzi de temperaturi care să se apropie de pragul de caniculă, 34, posibil 35 de grade. (...) Trebuie să ne protejăm astăzi și mâine, așa cum recomandă specialiștii în acest domeniu, dar în același timp să luăm în considerare și alertele meteorologice", a mai precizat Elena Mateescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel