EXCLUSIV  Vremea de Crăciun. Alina Șerban (ANM), noi informații pentru perioada 24-25 decembrie: Temperaturi mai mari cu 9-10 grade față de normalul perioadei

Fotografie de la Jill Wellington/ Pexels
Fotografie de la Jill Wellington/ Pexels

Alina Șerban, meteorolog la Administrația Națională de Meteorologie, a prezentat prognoza meteorologică pentru perioada imediat următoare. 

Prognoza meteo pentru perioada sărbătorilor

”La momentul acesta nu pare că se va întâmpla ceva deosebit, pentru că ne aflăm sub incidența unei mase de aer cald care se deplasează și urmează să ocupe zona țării noastre, să determine temperaturi din ce în ce mai ridicate.

Vremea va fi caldă, pentru că, dacă ne raportăm la un normal al perioadei, temperaturile ce urmează vor fi cu mult mai ridicate. La momentul acesta, vorbim de temperaturi de -2, -3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, și cel mult 3-4  grade în partea de sud-vest a teritoriului, unde de regulă este mai cald”, informează Alina Șerban (ANM).

Temperaturi cu maxime de peste 10 grade Celsius 

”În perioada sărbătorilor, 24-25 decembrie, temperaturile maxime vor atinge și chiar vor depăși valori de 10 grade în partea de sud-vest a teritoriului. Acestea sunt mai mari cu 9-10 grade în mod normală la această perioadă”, a mai spus Alina Șerban.

Vremea în noaptea de Ajun 

”Temperaturile minime din toată țara vor crește în următorul interval de timp astfel ca în noaptea de Ajun să avem deja temperaturi pozitive. Precipitații nu prea vom avea. Ele vor fi slab cantitativ și sub formă de ploaie, în condițiile în care avem o masă de aer cald. Lapoviță și ninsoare doar pe crestele montane, acolo unde, de altfel, avem un strat de zăpadă și probabil că se va mai așterne puțin, dar nu este suficient”, a spus Alina Șerban (ANM), în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel