Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară

Sectorul 1
Sectorul 1

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Chiar dacă tocmai a trecut o noapte de Cod Portocaliu în Capitală și peisajul este unul înghețat, se anunță temperaturi de primăvară în București, chiar în săptămâna următoare. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară De luni, începe să se încălzească în București. Dacă duminică, maxima zilei va fi de doar 1 grad, luni vom avea temperaturi cuprinse între -2 și 5 grade Celsius. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară În ciuda temperaturilor ridicate, va fi înnorat și va ploua aproape toată săptămâna. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Marți, minima zilei va fi pozitivă. Vor fi temperaturi între 2 și 8 grade Celsius, dar vor fi precipitații. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Va ploua și miercuri, când temperaturile vor fi la fel ca marți. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Joi, vom avea temperaturi între 2 și 9 grade Celsius. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Vineri, vom avea temperaturi cuprinse între 1 și 8 grade Celsius. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară În weekend se anunță soare cu nori și temperaturi cuprinse între 3 și 9 grade. Vestea bună e că se vor opri și ploile și bucureștenii se vor bucura, cu adevărat, de vremea de primăvară. 

Vremea București. Se încălzește în Capitală: Temperaturi de primăvară Temperaturile sunt mai ridicate decât în mod normal și vor continua așa în toată țara în următoarea lună, potrivit prognozei ANM. 

Vezi aici: ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel