Vreme 26 februarie – 1 martie. Meteorolog ANM, informații actualizate

ANM
ANM

Alina Șerban, meteorolog ANM, a prezentat, la Antena 3, vremea pentru următoarele zile, inclusiv 1 martie.

ANM, PROGNOZA METEO. „Suntem într-o perioadă de tranziție: de la iarnă la primăvară. Vremea va fi schimbătoare în toată această perioadă, zile mai răcoroase, zile mai calde. Joi, vineri, vor fi temperaturi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Joi, 13-14-15 grade, în Sud, Vest, dar și în celelalte regiuni valori peste 10 grade. Însă vântul va prezenta unele intensificări, astfel încât temperaturile din termometre nu vor fi chiar și cele resimțite de către corpul uman", a spus, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Alina Șerban.

ANM, PROGNOZA METEO. „Precipitații vor fi în această seară, la noapte, în jumătatea de Est. Precipitații amestecate, sub formă de ninsoare în zonele montane, asociate cu intensificări ale vântului, mixte în Moldova, mai ales ploaie în Dobrogea și Muntenia", potrivit meteorologului ANM.

ANM, PROGNOZA METEO. „Vântul își va face simțită prezența în toată această perioadă, joi și vineri cam în toate regiunile. Pe 1 martie, vor fi temperaturi ridicate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel