Urmărește emisiunea live


Victor Ponta: O zi specială la Camera Deputaților. S-au votat trei proiecte de legi importante

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că a fost o zi bună în Camera Deputaților, unde s-au votat "trei proiecte legi extrem de importante". 

Victor Ponta a precizat că "s-a votat din nou Codul Silvic, am spus și cred în continuare că este un Cod Silvic mult mai bun". Cât despre proiectul de lege votat în Guvern care prevede interzicerea temporară a exportului de lemn, Victor Ponta a spus că va ajunge mâine în Parlament.  

Cât despre celelalte două legi adoptate în Camera Deputaților, prim-ministrul a declarat că "sunt totuși legi cu un caracter pronunțat social-democrat". Despre Legea insolvenței persoanelor fizice spune că "e o lege bună, care, fără să pună într-un pericol grav stabilitatea și echilibrul, protejează persoanele". Despre legea referitoare la majorarea alocațiilor pentru copii de la 42 la 84 de lei, Victor Ponta spune că "impactul bugetar trebuie luat în considerare", în 2015 vor fi bani pentru creșterea alocațiilor și "pentru ca să ne încadrăm și-n 2016 am nevoie de sprijinul Parlamentului ca să păstrăm această măsură, s-o facem sustenabilă pentru perioada care vine", a spus premierul, care a precizat că nu a fost cerut un punct de vedere al Guvernului în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel