Ungureanu, un Băsescu mai mic

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Încă nu știu unde l-a dus generalul Oprea pe fostul șef al spionilor, premierul Ungureanu. L-am auzit pe ultimul vorbind despre faptul că oamenii stau la căldurică în timp ce cineva le deszăpezește drumurile. Să-l fi dus la Predeal? Că numai pe acolo găsești cabane, viluțe cu șemineul trosnind a lemne uscate, în fața cărora stau doamne, domnișoare și domni veseli jucând table….Aaaa, nu, le-am încurcat, acolo e Traian Băsescu, să se odihnească…l-a dat gata facerea guvernului….Și atunci unde să-l fi dus Genealul pe Ungureanu? Într-un sat unde oamenii stau de 5-6 zile fără foc în case, unde batrânii au făcut țurțuri așteptând să fie salvați, unde?

Ascultându-l pe premierul Ungureanu am crezut că este ecoul de la Predeal, unde vorbea de pe ATV-ul păzit de colegii săi spionii chiar Traian Băsescu…Pentru că ce a spus astăzi premierul de o zi, Mihai Răzvan Ungureanu, aud de un mandat și jumătate al președintelui Băsescu….Acum că sunt doi, lucrurile vor căpăta o altă dimensiune…Nu va trece mult și ne vom lămuri….

Îl las pe premierul de o zi să-și susțină cauza. Iată declarația:

"Este inadmisibil ca militarii să dezăpezească şi cetăţenii să stea la căldură. Este inadmisibil să ajungi pe străzile unei localităţi în România şi să-i vezi pe militari desfundând drumuri, în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură. Şi am văzut cu toţii, aceasta se întâmplă şi la inundaţii, şi la nămeţi. Nu se poate aşa ceva, nu putem plăti lenea la nesfârşit, şi este lipsă de respect faţă de cei care stau 24 de ore îngheţând, ca să dea drumul la Salvări şi să rezolve situaţiile de urgenţă. Nu se poate aşa ceva", a spus primul-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel