Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe localnicii unei comune din Caraș-Severin. "A împrăștiat COVIDU`" / "Te omoară în casă"

Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe localnicii unei comune din Caraș-Severin. "A împrăștiat COVIDU`" / Foto: Pixabay
Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe localnicii unei comune din Caraș-Severin. "A împrăștiat COVIDU`" / Foto: Pixabay

Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe localnicii unei comune din Caraș-Severin. Află în articol la ce s-au gândit aceștia când au văzut o dâră de fum.

Un elicopter de mici dimensiuni i-a băgat în sperieți pe locuitorii unei comune din Caraș-Severin. Oamenii s-au speriat după ce au văzut un fum alb deasupra satului, despre care cred că este o substanță toxică, infectată cu SARS-COV-2 și că este menită să reducă populația, relatează Realitatea Plus.

"S-a făcut un nor alb cu ceva pulverizat și din momentul ăsta a fost o pandemie în comună Marga. Se poate întâmpla orice, te omoară în casă. Dă un praf pe tine și, cum ai ieșit din casă, ești gata. Avem așa oarecum teamă.", a spus un bărbat. 

"Rămânea în urmă alb. Lumea e speriată, normal că e speriată, la orice.. păi așa ceva nu se face în criza în care suntem acum, nu?", a spus o femeie. 

"Să vezi că eu l-am filmat că a dat cu praf din ăla. Lumea toată e speriată, cum să nu.", a spus o vârstnică.

"Și eu am avut filmat. (...) Au spus că nu e adevărat că are cineva elicopter, dar e destul de jenant că s-au îmbolnăvit după aia oamenii. Am văzut pulverizat, a fost fotografiat, dați pe video de către persoane de acolo din capătul ăla de sus. Am văzut cu ochii mei, dar ce a fost nu știu. Destul de aproape, se vedea omul, un elicopter destul de micuț." , a spus o altă femeie.

Ce era, de fapt, fumul alb observat de localnici

Până la urmă, primarul comunei le-a spus că este vorba despre un praf folosit în aviație, nicidecum despre o substanță toxică care îi îmbolnăvește de COVID-19.

"Un elicopter de mici dimensiuni a venit pe dealuri și a împrăștiat un praf, zic ei, dar era vorba de o parafină lichidă folosită în aviație. Ei au impresia că s-a împrăștiat ceva... Covidu`, așa zic ei.", a afirmat Nicolae Begg, primarul comunei Marga. 

"Acel fum este ulei parafinat pentru fum special pentru aviație. Totul e legal. Doamne ferește, fără viruși... Lumea normal că... lumea e speriată. Este special pentru aviație.", a explicat Neagoe Petru, pilot de gyrocopter.

Parafina lăsată în urmă de avioane, elicoptere sau alte aparate de zbor este un produs non-toxic și este aprobat de autorități, iar ce cred localnicii sunt doar teorii ale conspirației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel