Șumudică la Dinamo: „Aș putea să lucrez cu fanii lui Dinamo"

Marius Șumudică, întors pentru o scurtă perioadă în România, a făcut câteva declarații în legătură cu situația echipei pe care o conduce în Turcia și despre o posibilă revenire în Liga I.

Marius Șumudică este antrenorul român care a reușit unele dintre cele mai notabile performanțe în ultimele 3 sezoane. A câștigat campionatul în România cu Astra, a eliminat echipe mult mai valoroase în cupele europene și a bifat deja obiectivele setate la început de sezon, la Kayseri, revelația campionatului turcesc.

Deși Șumi a dus-o pe Kayseri pe locul 5 în campionat, antrenorul român povestește că suporterii cer și mai mult de la echipă.

„Suntem mai aproape de Europa și pretențiile au crescut, lumea se gândește la cupele europene și s-a creat o presiune artificială pe umerii mei și ai jucătorilor. E o echipă care nu a fost învățată cu așa ceva. Eu încerc să le explic că e foarte greu să treci de la grădiniță la facultate, dar muncim și ne dorim să facem lucrurile ca atare", a explicat Șumudică.

Șumudică: „Aș putea să lucrez cu fanii lui Dinamo"

În ceea ce privește o posibilă revenire în România, Șumudică nu promite nimic, însă este binecunoscută aprecierea sa pentru suporterii dinamoviști.

„Îmi place să lucrez cu românii, dar nu știu ce se va întâmpla. Nu știu ce se va întâmpla nici cu mine, chiar dacă mai am un an de contract! Nu se pune problema acum de o revenire a mea. Eu îl apreciez mult pe Bratu și cred că poate face performanță. Aș putea să lucrez cu fanii lui Dinamo, dar nu se poate aduce acum în discuție așa ceva. Mai sunt 10 etape în care trebuie să ne luptăm. La începutul sezonului mi s-a trasat ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Eu le-am zis jucătorilor că aș vrea locul 8. Acum suntem pe 5 și lumea vrea și mai mult", a declarat Marius Șumudică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel