Ucraina devine ultima adversară a României în grupa de la EURO 2024

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Echipa națională a Ucrainei a reușit o performanță remarcabilă marți seară, câștigând meciul crucial împotriva Islandei cu scorul de 2-1, pe teren neutru, la Wroclaw.

Această victorie îi asigură Ucrainei calificarea la turneul final al Campionatului European din 2024, unde va face parte din grupa României.

În ciuda unui start dificil, în care Islanda a deschis scorul prin golul lui Albert Gudmundsson, echipa ucraineană nu s-a lăsat învinsă. Viktor Tsygankov a reușit să aducă egalarea în minutul 54 al partidei, restabilind speranțele echipei sale. Momentul decisiv al întâlnirii a venit în minutul 84, când starul de la Chelsea, Mudryk, a înscris golul victoriei pentru Ucraina, declanșând bucuria și entuziasmul suporterilor.

Cu acest succes, echipa condusă de Serghei Rebrov obține biletul de participare la Euro 2024, urmând să facă parte din grupa E alături de Belgia, Slovacia și, desigur, România.

Pentru tricolori, debutul la turneul final va fi unul incitant, într-o partidă ce se anunță a fi una plină de tensiune împotriva Ucrainei. Meciul va avea loc pe 17 iunie, pe Allianz Arena din Munchen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel