Transmisie cu probleme la Rapid - Farul. După un gol, semnalul a picat. La început, comentatorii se plângeau că nu au... plasmă

Captură video Digisport
Captură video Digisport

Meciul dintre Rapid şi Farul a adus mult spectacol în tribune, multe ocazii pe teren, dar şi probleme de transmisie. 

În minutul 87, giuleştenii au marcat prin Xian Emmers golul care părea să le aducă victoria. Ulterior, arbitrul Istvan Kovacs a anulat reuşita, din cauza unui henţ produs anterior în careu, însă cei de acasă au avut parte de zeci de secunde în care pe ecran a apărut un singur mesaj (disponibil şi în fotografie): 

"Ne confruntăm cu unele dificultăţi tehnice care afectează momentan emisia posturilor noastre. Lucrăm pentru remedierea problemelor în cel mai scurt timp şi vom reveni de îndată ce situaţia se va ameliora. Vă mulţumim pentru înţelegere!", au transmis cei de la Digisport 1 pe ecrane. 

Nu a fost singurul moment problematic al meciului. La început, comentatorii partidei au anunţat că nu au... plasmă! Iar din acest motiv ei nu pot vedea reluările şi nu pot comenta, astfel, fazele de joc. 

Pe teren, a fost egalitate în cele din urmă. Farul a deschis scorul în prima repriză prin Denis Alibec, însă giuleştenii nu s-au lăsat şi au egalat prin Cristi Săpunaru în partea a doua. Rapid a avut şi două bare, dar şi un gol anulat. 

Ce spunea Adrian Mutu înainte de meci

"Eu cred că nivelul de dificultate al acestui meci nu mai poate fi pus în discuţie. Ne aşteaptă un meci cu echipa de pe primul loc, un meci complicat. De aceea suntem extrem de motivaţi şi dornici să jucăm acest meci. Abia aşteptam să vină vineri şi să jucăm. Încercăm să demonstrăm că suntem o echipă bună la fiecare meci, următoarele meciuri cu echipele cele mai bune ne vor da nişte răspunsuri, pentru a putea pregăti echipa pentru obiectivul nostru.

Acest meci cu Farul este unul extrem de important, pentru că vrem să vedem unde suntem, vrem să rămânem acolo sus şi să micşorăm distanţa dintre noi şi ei, care este acum de cinci puncte. Ei sunt campionii de toamnă, a spus Mutu înainte de meci.

Sunt meciuri pe care eu sincer le aştept, de aceea m-am apucat de antrenorat, sunt meciuri tari şi pentru public, sunt plăcute şi spectaculoase. E un derby al prezentului, chiar dacă rivalitatea dintre Rapid şi Farul nu se compară cu rivalitatea dintre alte echipe. În momentul ăsta suntem echipele de pe primele două locuri, chiar dacă CFR are două jocuri mai puţin şi e greu să crezi că nu va aduna puncte.

Vrem să scurtăm distanţa dintre noi şi ei şi îi va aştepta un meci foarte dificil pe Giuleşti. Va fi sold-out, toţi suporterii noştri aşteaptă un meci solid din partea noastră. Ei probabil că vor încerca să controleze jocul, aşa cum fac tot timpul, dar noi suntem Rapid şi îi aşteptăm să vedem dacă pot", a mai declarat Adrian Mutu, conform Digisport.

Mutu, mesaj şi pentru Hagi 

"E un duel pe care l-am avut şi ca fotbalist atunci când activam amândoi. Hagi face o treabă foarte bună de mulţi ani la Farul, a câştigat şi trofee, a format o grămadă de jucători, deci este un antrenor foarte bun. Dar cred că are un avantaj faţă de noi, ceilalţi, are un confort, pentru că este şi antrenor şi patron şi nu are presiune. Aşa că presiune am doar eu şi voi încerca să îi fac faţă. Asta nu ne va împiedica să încercăm să câştigăm acest meci.

Vom fi foarte motivaţi, le transmitem şi un mesaj: să vedem care pe care. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, vrem să dovedim că suntem şi noi capabili să facem lucruri bune. Venim cu rivalitatea aceasta pe care am avut-o ca jucători, întotdeauna îţi doreşti să te măsori cu cel mai bun, aşa se întâmplă şi acum. Deşi oboseala îşi va spune cuvântul, sper să facem un meci spectaculos", a afirmat Mutu. VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel