Toyota va revizui angajamentele sale de mediu. Investitorii și activiștii fac presiuni

Pixabay
Pixabay

Toyota încearcă să își revizuiască politicile de mediu, după ce în 2019 s-a aliat cu administrația Trump, în încercarea de a manipula standardele de eficiență a consumului de combustibili.

Compania japoneză Toyota își va revizui angajamentele de mediu, în urma unor presiuni ale investitorilor și ale activiștilor din domeniu. Producătorul de autoturisme spune că își va revizui strategia de lobby și va transparentiza acest proces, scrie Reuters

Toyota a ajuns în atenția publică după ce s-a aliat în 2019 cu administrația Trump, în încercarea acestora de a împiedica statul California să își impună propriile reguli de eficiență a consumului de combustibili. 

Producătorul va ”reevalua activitățile de implicare în domeniul politicilor publice”, scrie în comunicatul remis, mai multe acțiuni fiind anunțate până la sfârșitul anului. În comunicat, mai este precizat faptul că se vor face eforturi pentru ”a furniza mai multe informații pentru ca partenerii de afaceri să aibă o imagine de ansamblu a eforturilor de a reduce emisiile de carbon”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel