”The Crown”, cel mai premiat serial britanic, revine pe Netflix cu ultimul sezon

FOTO: captura video Twitter @The Crown
FOTO: captura video Twitter @The Crown

Ultimul sezon al serialului ”The Crown” revine pe Netflix. De când poate fi urmărit.

Serialul ”The Crown” a ajuns la ultimul sezon, cel de-al șaselea, și va difuzat începând cu data de 16 noiembrie, potrivit unui anunț făcut de platforma Netflix. Acest ultim sezon va prezenta accidentul în care a murit prințesa Diana, în 31 august 1997, dar și începutul relației dintre prințul William și Kate Middleton, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, primele episoade ale noului sezon vor fi disponibile online pe 16 noiembrie - deși Netflix încă nu a precizat câte -, iar o a doua parte va fi difuzată pe 14 decembrie.

Platforma a publicat luni pe contul său de pe platforma X (fosta Twitter) un trailer în care apar cele trei actrițe care au interpretat-o pe suverana britanică în serial - Claire Foy, Olivia Colman şi Imelda Staunton - care poate fi auzită spunând ”It's not a choice, it's a duty” (”Nu este o alegere, este o datorie”).



Cel de-al cincilea sezon al acestui serial, bazat pe evenimente istorice, dar acuzat adesea că își ia libertăţi, a prezentat în principal divorțul exploziv al regelui Charles al III-lea, pe atunci prinț de Wales, și al prințesei Diana.

Acest ultim sezon va prezenta accidentul de maşină în care a murit prințesa, în 1997, la Paris, alături de șoferul ei și de fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, Dodi Al-Fayed, care și-a făcut aparișia în sezonul precedent.

The Crown, cea mai premiată producție britanică

”Familia regală britanică a fost mult timp un subiect de fascinație și intrigă, dar pe parcursul a șase sezoane de televiziune, creatorul The Crown, Peter Morgan, a umanizat aceste figuri publice.

Suscitând un nou interes pentru familia regală și cultura britanică, serialul a înregistrat o creștere a căutărilor în jurul personajelor mai puțin cunoscute, a scenariilor, a locațiilor regale și, bineînțeles, a modei.

Nu numai că serialul prezintă personaje și evenimente istorice printr-o lentilă dramatică unică, dar a făcut istorie pe parcurs. Până în prezent, The Crown este una dintre cele mai decorate producții britanice din toate timpurile, câștigând primul premiu Emmy de la Netflix pentru cea mai bună dramă - și a luat toate cele șapte categorii majore la Emmy 2021”, se arată în prezentarea serialului Netflix.

Citește și: A murit omul de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed. Legătura cu Prințesa Diana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel