TAMARA BUCIUCEANU, decorată de Traian Băsescu: Ordinul Steaua României

Tamara Buciuceanu
Tamara Buciuceanu

TAMARA BUCIUCEANU. Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de decorare a Tamarei Buciuceanu-Botez cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, pentru "remarcabilele interpretări artistice, dragostea, dăruirea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale".

VEZI ȘI: TRAIAN BĂSESCU, decret de decorare pentru un JURNALIST


TAMARA BUCIUCEANU. Decoraţia acordată actriţei Tamara Buciuceanu-Botez reprezintă cea mai înaltă distincţie a statului român.

TAMARA BUCIUCEANU. Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 23 iunie 2014, decretul de decorare a doamnei Tamara Buciuceanu-Botez.

TAMARA BUCIUCEANU. Astfel, în semn de înaltă apreciere, pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea, dăruirea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Steaua României" - în grad de Cavaler doamnei Tamara Buciuceanu-Botez.

TAMARA BUCIUCEANU. Decorarea a fost făcută la propunerea viceprim-ministrului, ministru al Culturii, domnul Kelemen Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel