Suciu: Bugetul Ministerului Dezvoltării - suplimentat cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală

[] []

25 iun 2019 / 20:10
Salveaza PDF Comentarii

Guvernul a suplimentat marţi bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală, etapa 1 şi 2, a anunţat vicepremierul Daniel Suciu.

'Astăzi, în şedinţa de Guvern, a fost suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală, etapa 1 şi 2', a spus Suciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că au existat politicieni care au spus că acest program ar trebui întrerupt, dar care între timp s-au răzgândit.

'Aşa cum am spus de nenumărate ori, acest program nu doar că nu trebuie întrerupt, aşa cum există voci din alte partide politice, deşi am văzut că în ultima vreme s-au răzgândit. Nu doar că nu îl întrerupem, ci ne vom asigura că fiecare proiect derulat de orice administraţie publică locală va fi dus la bun sfârşit şi va avea asigurată finanţarea prin Ministerul Dezvoltării', a precizat el. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28