Suciu: Bugetul Ministerului Dezvoltării - suplimentat cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală

Guvernul a suplimentat marţi bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală, etapa 1 şi 2, a anunţat vicepremierul Daniel Suciu.

'Astăzi, în şedinţa de Guvern, a fost suplimentat bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale cu 500 de milioane de lei pentru Programul naţional de dezvoltare locală, etapa 1 şi 2', a spus Suciu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că au existat politicieni care au spus că acest program ar trebui întrerupt, dar care între timp s-au răzgândit.

'Aşa cum am spus de nenumărate ori, acest program nu doar că nu trebuie întrerupt, aşa cum există voci din alte partide politice, deşi am văzut că în ultima vreme s-au răzgândit. Nu doar că nu îl întrerupem, ci ne vom asigura că fiecare proiect derulat de orice administraţie publică locală va fi dus la bun sfârşit şi va avea asigurată finanţarea prin Ministerul Dezvoltării', a precizat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel