Spectacol de teatru pentru nevăzători

Eduard Pascu / 04 iun 2019 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii
Teatrul Anton Pann
Descriere foto: Teatrul Anton Pann

Teatrul Anton Pann va prezenta spectacolul "Emisie: Titanic Vals", un proiect unic în ţară, care se adresează persoanelor cu deficienţe de vedere, au anunţat, marţi, reprezentanţii instituţiei teatrale din Vâlcea.

Potrivit acestora, spectacolul va avea premiera sâmbătă seara, la Râmnicu Vâlcea, dar intenţia conducerii teatrului vâlcean este să-l prezinte în mai multe oraşe din ţară, unde există nevăzători interesaţi de această artă. 

"În urma discuţiilor purtate cu reprezentaţii Asociaţiei Nevăzătorilor Vâlcea, managerul Teatrului Anton Pann, Octavian Costîn, a invitat şi un grup de nevăzători, acesta fiind primul pas pe calea materializării unui proiect de suflet, unic în ţară, realizat de către Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea. După încheierea reprezentaţiei de sâmbătă, 8 iunie, ora 19.00, echipa de proiect va purta discuţii cu aceşti invitaţi speciali, tocmai pentru a identifica toate nevoile acestora în vederea receptării depline a artei teatrale. Noul proiect al Teatrului Anton Pann va putea fi prezentat şi persoanelor cu deficienţe de vedere din întreaga ţară, urmând a se stabili, pentru stagiunea viitoare, parteneriate cu asociaţiile de nevăzători din ţară", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniela Ştefănescu. 

"Emisie: Titanic Vals" este o comedie ce spune povestea realizării unui spectacol de teatru radiofonic, inclusiv "culisele" acestuia. Regia este semnată de Matei Lucaci Grunberg, iar din distribuţie fac parte actorii Alexandru Beteringhe, Andrei Brădean, Andrei Cătălin, Denisse Moise, Vladimir Purdel, Reka Szasz şi Ana Şuşca.

Vezi și: Braşov: Şapte premiere teatrale, în cadrul Săptămânii Comediei 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26