EXCLUSIV  Sorin Naș își explică decizia: Populația s-a săturat. Partidele nu au demonstrat că reprezintă o alternativă viabilă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Sorin Naș, candidat independent la alegerile parlamentare, într-un interviu acordat DC News, a precizat ce a stat în spatele acestei decizii.

Sorin Naș spune că nici partidele parlamentare, dar nici cele noi, nu au reușit să ofere o alternativă viabilă la actuala clasă politică. Acesta a subliniat că electoratul trebuie să învețe să aleagă oamenii nu neapărat partidul.

„Marea masă a populației își dorește altceva. Din păcate niciunul dintre partidele politice, nici cele parlamentare nici cele noi care pornesc cu cu un handicap din cauza faptului că legislația favorizează partidele mari și îngrădește posibilitatea de a crește a partidelor mici, nu au demonstrat că reprezintă o alternativă viabilă la actuala clasă politică.

Este important să învățăm să alegem omul, nu neapărat un partid sau altul chiar dacă simpatizăm un partid sau o doctrină. Important e să verificăm ce persoane sunt pe listele partidelor și dacă merită să le acordăm votul pentru a ne reprezenta în Parlament”, a precizat Sorin Naș, la DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel