Urmărește emisiunea live


Șeful ISU Timiș, internat în spital cu Covid-19. Nu era vaccinat

Șeful ISU Timiș, internat în spital cu Covid-19. Nu era vaccinat / Foto: Facebook ISU Timiș
Șeful ISU Timiș, internat în spital cu Covid-19. Nu era vaccinat / Foto: Facebook ISU Timiș

Șeful ISU Timiș este internat în spital cu Covid-19. Acesta nu era vaccinat împotriva coronavirusului.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Lucian Mihoc, se află internat la Spitalul „Victor Babeş”, după ce s-a infectat cu coronavirus. Deşi se află în prima linie a luptei cu pandemia, acesta nu era vaccinat împotriva Covid-19, scrie debanat.ro.

După ce s-a simţit rău, Lucian Mihoc a fost prima dată la Spitalul Militar, acolo unde a fost confirmat cu coronavirus. Ulterior acesta a plecat acasă, dar starea sa de sănătate s-a agravat. Ieri a fost internat la Spitalul „Victor Babeş”. El are o activitate pulmonară afectată în proporţie de 30-40%, potrivit managerului acestei instituţii spitaliceşti, Cristian Oancea.

Lucian Mihoc are o formă moderată de boală, a mai spus Oancea. Șeful ISU Timiș nu era vaccinat, deşi conduce o instituţie aflată în prima linie a bătăliei cu pandemia COVID.

Subprefectul de Timiș, infectat pentru a doua oară cu COVID-19

Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, s-a infectat pentru a doua oară cu noul coronavirus. Atribuțiile sale au fost preluate de al doilea subprefect de Timiș pentru perioada în care acesta se va afla în carantină. Ovidiu Drăgănescu a anunțat că are o formă foarte ușoară de COVID-19 și că miercuri dimineață s-a făcut și dezinfectarea tuturor spatiilor din Palatul Administrativ din Timișoara, unde are sediul Prefectura Timiș. Ovidiu Drăgănescu a mai fost infectat cu coronavirus în urma cu un an, când după ce s-a îmbolnăvit a fost internat mai multe zile în spital.

„Sunt confirmat pozitiv, dar fără simptome, e a doua oara când iau acest virus. Prima oara a fost mai violent, am fost inclusiv internat în spital, dar pe atunci nu exista vaccinul. Acum sunt vaccinat, iată că acesta funcționează, mă simt bine. Cel mai probabil m-am infectat de la copilul meu care a avut un coleg pozitiv la școală. Peste 8 zile repet testul PCR, iar, dacă acesta va fi negativ, ma întorc la serviciu. Între timp, cât lipsesc, atribuțiile au fost preluate de colegul meu Andrei Molnar, subprefect de Timiș.", a declarat Ovidiu Drăgănescu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel