Subprefectul de Timiș, infectat pentru a doua oară cu COVID-19

Subprefectul de Timiș, infectat pentru a doua oară cu COVID-19 / Foto: Facebook Ovidiu Drăgănescu
Subprefectul de Timiș, infectat pentru a doua oară cu COVID-19 / Foto: Facebook Ovidiu Drăgănescu

Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, s-a îmbolnăvit pentru doua oară de COVID-19.

Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, s-a infectat pentru a doua oară cu noul coronavirus. Atribuțiile sale au fost preluate de al doilea subprefect de Timiș pentru perioada în care acesta se va afla în carantină, scrie Opinia Timișoarei.

Ovidiu Drăgănescu a anunțat că are o formă foarte ușoară de COVID-19 și că miercuri dimineață s-a făcut și dezinfectarea tuturor spatiilor din Palatul Administrativ din Timișoara, unde are sediul Prefectura Timiș.

"Acum sunt vaccinat, iată că funcționează"

Subprefectul s-a izolat la domiciliu și urmează un tratament, iar atribuțiile sale au fost preluate de celalalt subprefect de Timiș, Andrei Molnar. Ovidiu Drăgănescu a mai fost infectat cu coronavirus în urma cu un an, când după ce s-a îmbolnăvit a fost internat mai multe zile în spital. Acum el este vaccinat anti-COVID și susține că datorită imunizării a făcut de această dată o formă mult mai ușoară a bolii.

„Sunt confirmat pozitiv, dar fără simptome, e a doua oara când iau acest virus. Prima oara a fost mai violent, am fost inclusiv internat în spital, dar pe atunci nu exista vaccinul. Acum sunt vaccinat, iată că acesta funcționează, mă simt bine. Cel mai probabil m-am infectat de la copilul meu care a avut un coleg pozitiv la școală. Peste 8 zile repet testul PCR, iar, dacă acesta va fi negativ, ma întorc la serviciu. Între timp, cât lipsesc, atribuțiile au fost preluate de colegul meu Andrei Molnar, subprefect de Timiș.", a declarat Ovidiu Drăgănescu.

Managerul Spitalului Victor Babeș din Timişoara a cerut o autospecială care să stea în curtea unității, în caz de incendiu

Managerul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, Cristian Oancea, se teme să nu izbucnească un incendiu la unitate, așa cum s-a întâmplat la Constanța. 

Astfel, Cristian Oancea a solicitat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să trimită o ambulanță care să stea în permanenţă în curtea Spitalului Victor Babeş din Timişoara. 

Și asta nu e singura îngrijorare a managerului unității. Cristian Oancea a precizat că nu mai are medicamente decât pentru câteva zile și a cerut ajutor. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel