Schimbări majore la FC Hermannstadt după ce Anamaria Prodan a devenit investitor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

FC Hermannstadt, club din Liga I, a făcut în această după-amiază un anunț important. 

Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt, a anunţat clubul din Liga I de fotbal, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, scrie Agerpres. 

"AFC Hermannstadt a încetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriţă. "Tati" a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din play-out. În mandatul cu nr. 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB)", a precizat duminică gruparea sibiană.

Clubul a adăugat că va reveni "cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal al echipei şi despre componenţa staffului".

La începutul anului, Vasile Miriuţă fusese instalat în funcţia de antrenor principal al lui FC Hermannstadt, pe care a mai pregătit-o şi în sezonul trecut, când a salvat-o de la retrogradare. Tehnicianul a semnat atunci un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an competiţional, după ce în prima parte a stagiunii a antrenat echipa maghiară Kisvarda FC.

Meci în deplasare 



FC Hermannstadt a renunţat la Miriuţă la o zi după meciul din deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (1-1), din etapa a treia a fazei play-out. Sibienii sunt neînvinşi în play-out, cu o victorie şi două remize, şi se află pe poziţia a 9-a a clasamentului.

În ianuarie, Miriuţă l-a înlocuit pe Eugen Neagoe. FC Hermannstadt a început sezonul cu Costel Enache pe banca tehnică.

Antrenorul originar din Baia Mare a mai pregătit în cariera sa echipe ca Energie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor ETO, ASA Tg Mureş şi Dinamo Bucureşti.

La începutul aceste luni, agentul de jucători Anamaria Prodan a devenit investitor la FC Hermannstadt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel