S-A DECIS! Cine îi ia locul lui Gică Hagi pe banca Viitorului

Captură video
Captură video

FC Viitorul Constanța a anunțat astăzi cine îi va lua locul „Regelui” Gică Hagi pe banca tehnică.

În ultima vreme, s-a zvonit că Cristi Chivu sau Costel Gâlcă se află printre variantele preferate de Gică Hagi privind acest subiect. Iată că, Gică Hagi l-a ales pe spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez pentru a-i lua locul pe benca tehnică a Viitorului. 

Ruben Alfonso a semnat cu FC Viitorul Constanța un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

„Începând de astăzi, formația noastră are o nouă conducere tehnică ! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanța !

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui clubului – Gheorghe Popescu și a directorului sportiv – Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani. Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad.

După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanța, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei noastre”, apare pe site-ul FC Viitorul Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel