România - Irlanda de Nord. Steven Davis anunță CINE este PERICOLUL

Fotbalistul echipei naţionale a Irlandei de Nord, Steven Davis, a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă, că Ianis Hagi, colegul său de la Glasgow Rangers, va fi un jucător periculos pentru prima sa reprezentativă în meciul cu România de vineri din debutul noii ediţii a Ligii Naţiunilor. 

'De abia aştept să îl întâlnesc pe Ianis, este un jucător tânăr cu mult potenţial. El poate aduce foarte multă calitate în joc. Aşa că sigur va fi un jucător periculos mâine pentru noi. Nu am făcut niciun pariu cu el cine va câştiga. Dar am discutat despre faptul că ne vom întâlni în Liga Naţiunilor. Ianis este un jucător destul de nou la prima reprezentativă aşa că în mod sigur va dori să impresioneze. Am o relaţie foarte bună cu Ianis şi îi voi transmite personal un mesaj prin SMS puţin mai târziu', a afirmat Davis.

Întrebat dacă îi va ceda tricoul cu numărul 10 la Glasgow Rangers lui Ianis Hagi, Davis a răspus zâmbind: 'Nu cred că e o aşa de mare problemă pentru el, cum nu a fost nici în sezonul trecut. Dar înţeleg conexiunea cu tatăl său, Gheorghe Hagi. Ianis este un jucător care se simte bine la Glasgow şi care s-a integrat foarte bine în echipă. Dar mai are de aşteptat în ceea ce priveşte numărul 10'. Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, în prima partidă din noua ediţie a Ligii Naţiunilor, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel