Răspuns pentru d-na Udrea: iată portretul robot al președintelui

val-valcu
val-valcu

Elena Udrea a dat o  veste bună populației, sâmbătă, de la tribuna Consiliului Național al PDL. Președinta organizației București a anunțat că un alt Traian Băsescu nu se vede la orizont, ceea ce nu pare a fi deloc rău pentru 90 la sută dintre români. Cei 10 la sută care au rămas portocalii au o problemă. Până la jumătatea lunii mai, ei trebuie să răspundă la întrebarea de pe blogul doamnei Udrea: ”Care este portretul-robot al Preşedintelui PDL?”.

Fiindcă statutul nu interzice și persoanelor  din afara PDL să-și dea cu presupusul, îi transmit pe această cale, o soluție cu care merge sigur către 55-60 de procente în alegeri.  Românii s-au cam fript cu președintele providențial. Cred că s-au săturat de atâta”pleașcă”, vorba filozofului Paleologu.  Ba e posibil să se teamă că un tip carismatic, pontos, tare în clanță, îi va lucra din nou la portofel. Acestă ecuație e atât de simplă încât va fi fost învățată chiar și de elevii de la Teleșcoala ajutătoare OTV: cu cât e mai simpatic candidatul, cu atât mai adânc pătrunde țeapa în fraieri.

Așa că românii vor merge pe certitudini. Decât un tip tare la tocșoaie, vor vrea unul antipatic, dar care să crească PIB-ul cu 50% în timpul mandatului său. Decât să știe cum să danseze cu turiștii, la Cireșica, vor vrea unul care să știe cum să termine autostrada București Constanța, astfel încât să nu se topească asfaltul la prima ploaie. Decât un tip popular care îi lasă fără serviciu,  ar alege mai degrabă un arogant care poate reduce șomajul și crește pensiile.  După cum arată portretul robot , stimată doamnă Udrea, este limpede că nu poate fi vorba decât despre Adrian Năstase. El a mai încercat odată să vă salveze, în 2003, când a vrut să atragă PD-ul în PSD. Astăzi, criteriile de integritate au fost greu de votat, dar o adeziune la Internaționala Socialistă nu ar fi o problemă pentru PDL, care are experiența schimbării. Doar a mai trecut, într-o noapte, la ordin,  de la stânga la dreapta, v-aliniați! Să fie într-un ceas bun!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel