Rapid București le aduce aminte criticilor: Am pierdut titluri din cauza greșelilor de arbitraj

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Rapid și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, partida desfășurată în prima etapă a campionatului regular al Ligii 1. 

 

Meciul s-ar fi putut termina cu victoria covăsnenilor, însă Sebastian Colțescu le-a covăsnenilor un gol, pe motiv de ofsaid. 

După analiza mai multor specialiști, printre care și Ion Crăciunescu, reușita lui Marius Ștefănescu ar fi trebuit să fie validată, amintește Digi Sport. 

La două zile de la duelul din Giulești, cei de la Rapid au ținut să transmită un comunicat oficial pe rețelele sociale au răspuns acuzelor venite după partida de vineri seară. 

”A trecut o singură etapă din noul sezon și suntem nevoiți să asistăm deja la unele derapaje jurnalistice îndreptate împotriva Rapidului. În cazul de față, fără fond, argument, departe de adevăr, dar cu ținta de a induce în eroare masele de suporteri rapidiști, precum și microbiștii în general.

Un comentator sportiv, totodată formator de opinie prin prisma profesiei, a afirmat că i-a trecut pe la ureche un zvon ‘că va fi un sezon în care Rapidul va avea serios arbitrajul în spate‘.

Zvonul transformat vocal în acuzație de către respectivul comentator capătă conotații dure în contextul în care istoria ne arată de fapt că Rapid a pierdut titluri având arbitrajul la propriu ‘în spate’.

Având în vedere relația mereu apropiată și deschisă pe care clubul nostru a avut-o în timp cu mass-media, ne-am dori ca și jurnaliștii să furnizeze informațiile către opinia publică plecând de la o bază solidă și veridică, nu după zvonuri trecute printr-o ureche sau alta.

Din punctul nostru de vedere, munca într-un club de fotbal se desfășoară pe terenul de joc și în jurul acestuia, iar timpul și energia încercăm, pe cât posibil, să nu le irosim în studiourile televiziunilor, emițând opinii și păreri”, au scris giuleștenii pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel