EXCLUSIV  Ramon, "una dintre cele mai bune comedii după 1990". Cu ce iese în evidenţă

Facebook Pavel Bartoş
Facebook Pavel Bartoş

Ramon, filmul cu Pavel Bartoş intrat de curând şi pe Netflix, este catalogat drept "una dintre cele mai bune comedii după 1990". 

Este vorba, evident, de filmul Ramon, cu Pavel Bartoş. Sociologul Bulai a spus că este una dintre cele mai bune comedii realizate după 1990. 

"M-am uitat la un film românesc, Ramon. Excepţional. Unul dintre cele mai bune filme făcute după 1990. Cu Pavel Bartoş şi un regizor spaniol. se simte diferenţa de regie de îţi stă mintea. Şi cu muzica unui spaniol, e muzica de film perfectă. 

Este comedie, una dintre cele mai bune comedii de după 1990. Bine jucat, bine făcut, scenariul foarte bun. E după o reţetă, model americănesc, să ne înţelegem. Dar e un film foarte bine făcut, foarte bine jucat, jos pălăria. Eu sunt în general critic la filmele româneşti", a declarat Alfred Bulai la Nod în Papură. 

"Poate de asta nu a intrat în top. Că de obicei intră în top astea tip manea", a intervenit Val Vâlcu. 

"E chiar făcut civilizat, frumos, elegant, fără înjurături, fără chestii din astea grobiene, pe care le-am mai văzut şi în filme care erau bine făcute. Dar au ăştia impresia că eşti artist liber dacă înjuri", a mai spus sociologul. 

"Metoda Gheboasa", a intervenit din nou Vâlcu. 

"Da, da, da. Dar repet, e bine făcut. Mie mi-a plăcut foarte mult. Am fost super plăcut impresionat, mai ales că nu e un nume care să te atragă, Ramon. Excelent film!", a concluzionat Alfred Bulai. 

"Ramon” este primul lungmetraj produs de Pavel Bartoș. Pe lângă partenerul său de prezentare de la „Românii au talent”, Smiley, actorul teatrului Odeon a cooptat în distribuția filmului său persoane dragi, extrem de apropiate. Printre ele se numără și Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, scrie TV Mania.  Regia este semnată de Jesus del Cerro. 

"Este o comedie romantică în care se va regăsi toată lumea. Un om simplu care pleacă în căutarea iubirii, a dragostei ideale: fata de pe afiș. Și trece prin tot felul de situații, care mai de care, mai hilare, emoționante. Și care se va termina într-un mod total imprevizibil. Tocmai din acest motiv, vă las să vedeți, adică vă aștept la cinematografe începând cu februarie, 2023”, a declarat Pavel Bartoș, înainte de premiera filmului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel