Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Vremea se menţine călduroasă, iar disconfortul termic va fi accentuat. 

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Sâmbătă (22 iunie) vremea se va menține călduroasă, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Duminică (23 iunie) vremea călduroasă va persista, disconfortul termic se va menține ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va mai atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare spre seară și noaptea, vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și frecvente descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă de 18...20 de grade.

Prognoza meteo specială pentru Bucureşti. Luni și marți (24 și 25 iunie) vremea va fi în general instabilă, dar și călduroasă în orele amiezii, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales pe parcursul după-amiezelor, când vor fi perioade cu averse, ce vor putea avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Temperatura maximă va fi de 30...33 de grade. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel