Prognoza meteo actualizată. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Meteorologii au făcut un anunț de ultimă oră în ceea ce privește vremea din următoarele zile. 

”Nu avem ce să facem vremii. Deocamdată cerul este acoperit în sudul Crișanei, în Banat, în vestul Olteniei, în rest mai mult senin însă în zonele de câmpie regimul termic este unul plăcut cu valori mai mari de 15, 16 grade. Acolo unde sunt înorări își vor face apariția averse însoțite de descărcări electrice.

Mâine vom avea aceeași situație, cu ploi și descărcări electrice. Mâine noapte manifestările se vor extinde și vor curpinde toate regiunile. Vorbim de instabilitate atmosferică ce va fi prezentă și marți și miercuri și joi, până sâmbătă.

În estul țării aceste fenomene vor fi ceva mai puține. Vorbim nu numai de averse și descărcări electrice ci și de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, căderi de grindină, ploi torențiale în intervale scurte de timp.

Valorile maxime vor ajunge zilele acestea până la 25 - 26 de grade Celsius, valori înregistrate prin Câmpia de Vest, Podișul Transilvaniei. Marți, temperaturile vor înregistra noi scăderi”, a precizat meteorologul Romica Jurca în direct la România TV. 

Conform sursei citate, temperaturile vor crește mai semnificativ din 21-23 mai. 

Vezi și: Scandal Eurovision 2019. Palestinienii cer eliminarea imaginilor din clipurile promoţionale în care apare Ierusalimul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel