Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Sf. Andrei şi 1 Decembrie

Iarna
Iarna

Prognoza meteorologică pentru perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2018, comunicată de către ANM. 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 30.11.2018 ORA 08 - 01.12.2018 ORA 08

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și -1 grad, iar cele minime se vor încadra între -16 și -8 grade. Cerul va prezenta înnorări, iar trecător și izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în jumătatea de est a regiunii, unde rafalele vor fi de 45...55 km/h. Mai ales noaptea, pe arii restrânse vor fi condiții de ceață, asociată cu depunere de chiciură.

MUNTE

Vremea va fi geroasă mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări izolate pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 01.12.2018 ORA 08 - 02.12.2018 ORA 08

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 și 0 grade, iar cele minime între -13 și -8 grade. Va fi nebulozitate joasă de tip stratiform, condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură și izolat, posibil, fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat.

MUNTE

Vremea va fi în continuare geroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate pe creste. Variațiile termice, față de intervalul anterior, vor fi nesemnificative.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 02.12.2018 ORA 08 - 03.12.2018 ORA 08

Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul mediilor multianuale ale datei în zona de deal, însă în restul zonei vor fi în continuare cu mult mai scăzute față de norme. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade, iar cele minime între -11 și -6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea va fi ceață, posibil persistentă.

MUNTE

Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul mediilor multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe creste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel