EXCLUSIV  Previziuni TARI pentru BERBEC, BALANȚĂ și PEȘTI. Ultimatum și SCHIMBĂRI. ”Nu mai puteți sta așa!”

HOROSCOP BERBEC, BALANȚĂ, PEȘTI/ foto ilustrativ pixabay
HOROSCOP BERBEC, BALANȚĂ, PEȘTI/ foto ilustrativ pixabay

Pentru trei zodii, previziunile zilei sunt cu bătaie lungă. Iată ce anunță astrele pentru Berbec, Balanță și Pești.

”Tu încă de astăzi nu prea știi cum să-ți învârți energia. Pentru că Soarele se apropie de un careu cu Neptun, nu știi ce este corect. Îți pui întrebări dacă să te implici mai mult sau mai puțin, dacă ești nedrept față de cineva. Îți pui foarte multe întrebări și ești mai analist ca niciodată, ești într-o stare de pândă, tot aștepți să se întâmple lucruri sau tot încerci să le controlezi.” arată previziunile astrologului DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei BERBEC

Previziunile vin pentru această zodie și-n contextul în care în 11 decembrie va fi un aspect care se va repeta și-n 24 decembrie, conjuncția lui Venus cu Pluto, caracterizat de mult control. 

Pentru nativii BALANȚĂ, în contextul în care Venus se apropie de Pluto, în casa a patra, previziunile astrologice arată că ”unii dintre voi dau un ultimatum: te muți sau nu, ne cumpărăm casă sau nu, decorăm sau nu decorăm, cheltuim banii în zona asta sau nu, aveți nevoie de o concluzie, nu mai puteți sta așa”. 

”S-ar putea să aveți decizii pe plan profesional săptămâna viitoare, ori voi, ori la nivel de organizație să se schimbe niște lucruri. Astăzi și zilele acestea, recomandarea este să stați cu urechile ciulite, nu să decideți voi, să fiți activi, ci să stați să vedeți ce se întâmplă. Dați-vă spațiu în care să vă construiți, ca săptămâna viitoare, când intră Marte în zona carierei, să fiți pregătiți, să știți ce decizie să luați” a precizat astrologul Daniela Simulescu pentru nativii zodiei PEȘTI

Aspectele astrologile din weekend-ul 11-12 decembrie 2021

Previziunile vin și-n contextul în care în 11 decembrie, va fi un Mercur sextil cu Jupiter, ceea ce vă dă încredere în ceea ce gândiți și spuneți, dar va fi  și un alt aspect, ce se va repeta și-n 24 decembrie: conjuncția lui Venus cu Pluto. ”Atenție celor care încep relații în această perioadă, vor fi pline de posesivitate, gelozie, control, manipulare. Pluto e planeta controlului, a corupției, a mafiei. Când Venus se apropie de Pluto o prinde și o joacă de nu te ții! Ne place suferința! Venus se apropie de retrogradare, în 19 decembrie, iar în 24 decembrie reia conjuncția cu Pluto. Aveți grijă la relațiile care încep, la geloziile care apar, la conflicte. Vă scapă printre degete situații” a pus astrologul DCNews și Astrosens. 

În 12 decembrie, va fi Soarele în Săgetător, în careu cu Neptun în Pești și, prin urmare, vom folosi prost energia. În plus, e plin de dubii, ne îndoim de propria persoană. ”Petrecem mai mult timp cu oamenii care nu trebuie” a avertizat astrologul. Recomandarea pentru weekendul 11-12 decembrie este să... stați pe acasă! 

Săptămâna aceasta, în sine, este un ultimatum, pentru că luni, 13 decembrie, vor fi aspecte importante: Mercur intră în Capricorn și Marte intră în Săgetător. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 9 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia nemulțumită de ce se întâmplă la serviciu, astăzi. Nervi mulți!

EXCLUSIV  Horoscop 9 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Puteți RENUNȚA, nu țineți cu dinții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel