EXCLUSIV  Horoscop 9 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Puteți RENUNȚA, nu țineți cu dinții!

Sursă foto: Pexels / Horoscop 9 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 9 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus se apropie de Pluto în casa a patra. Unii dintre voi veți da un ultimatum: te muți sau nu te muți, ne luăm casă sau nu ne luăm, decorăm sau nu decorăm, cheltuim bani în zona asta sau nu cheltuim. Aveți nevoie de o concluzie și nu mai stați așa. Plus că aveți în casa a treia Soare și Mercur, ceea ce înseamnă că este multă agitație, multe planuri, multe hârtii, multe documente, multe proceduri.

Horoscop SCORPION

Voi încă sunteți sub influența careului dintre Marte și Jupiter și conjuncția dintre Venus și Pluto. Cuvintele spuse astăzi, mai ales pe plan personal, sunt încărcate cu ce vreți voi. Cu ură, cu furie, cu iubire. Orice cuvânt spus astăzi e spus cu mult patos și o să trezească în celălalt reacții la care probabil nu v-ați fi așteptat. Cert este că voi comunicați azi cu multă încredere, cu mult aplomb astăzi, sunteți convingători. Astăzi puteți să vindeți, puteți să convingeți, mai ales la nivel profesional, dar la nivel personal, cuvintele sunt destul de grele.

Horoscop SĂGETĂTOR

Multă energie! Soarele se apropie de careul cu Neptun, Soarele fiind în semnul vostru. Nu știți pe ce planetă trăiți astăzi. Astăzi, mâine, poimâine, câteva zile n-o să știți pe ce planetă trăiți, n-o să știți cine vă e aproape pe bune și cine nu. Nu aveți încredere în propria persoană și nu o să aveți încredere nici în ceilalți. Sunteți foarte hrăpăreți, schimbători. 

Horoscop CAPRICORN

Da mai renunțați, domnule! Dacă e ceva la care trebuie să renunțați, renunțați, mai lăsați, nu mai țineți cu dinții. Venus se va apropia de Pluto în casa I. Nu mai țineți cu dinții de orice și oricum pentru că vă scoate din jocul vieții, nu vreți să vă mai întâlniți cu viața. Vreți să stați în turnul vostru de fildeș acolo, la care să nu ajungă nimeni. Mai renunțați, mai lăsați, mai încercați să respirați. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Profesional o zi destul de bună, după cum vă spuneam. Norocul este că îl aveți și pe Saturn în casa I și înfrânați excesul de zel, că e nevoie zilele astea destul de mult. Să ne aducem aminte că Venus se apropie de Pluto în casa a XII-a. Sunt zile bune de iertare, de împăcare și de reconstrucție pe plan amoros, indiferent că sunteți sau nu singur. 

Horoscop PEȘTI

Să știți că s-ar putea să aveți de luat niște decizii pe plan profesional săptămâna viitoare, ori voi, ori la nivel de organizație se schimbă niște lucruri. Astăzi și zilele acestea v-ș recomanda să stați doar cu urechile ciulite. Nu să decideți voi, nu să fiți activi, nu să fiți furioși, stați doar să vedeți ce se întâmplă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel