PNL își stabilește prezidențiabilul. MRU și Macovei tulbură apele în PDL

Pentru PNL este zi decisivă. Își alege, luni, prezidențiabilul. Lupta strânsă dintre Crin Antonescu și Klaus Iohannis își găsește sfârșitul, luni, odată cu alegerea oficială a prezidențiabilului național-liberal. De cealaltă parte, în PDL-ul care va face o fuziune cu PNL, războiul abia începe. Tot mai mulți politicieni democrat-liberali se vor prezidențiabili. 

În 22 februarie 2013, Crin Antonescu avea să-l aducă pe Klaus Iohannis în PNL, cel care astăzi i-a devenit cel mai puternic adversar politic. Cu miză: candidatul PNL la alegerile prezidențiale 2014. În 21 iulie se anunță ultima bătălie Antonescu-Iohannis, într-o luptă începută la Congresul PNL. Când Klaus Iohannis se îndrepta cu pași repezi spre statul de prezidențiabil, după ce Crin Antonescu renunțase la tot, fostul președinte al PNL i-a tăiat calea și s-a pus la dispoziția partidului. Klaus Iohannis ar avea un as în mânecă: sondajul PNL care l-ar plasa pe primul loc. A ajuns în presă, duminică, cu o zi înainte de votul decisiv din Delegația Permanentă. Crin Antonescu a cerut, nu o dată, ca PNL să renunțe la sondaj, pentru că timpul este scurt și rezultatele sunt superficiale.

Când lupta are să se încheie în PNL luni, printr-o decizie ce va avea să anunțe candidatul PNL la alegerile prezidențiale 2014, războiul începe în PDL. Peste noapte, în PDL are loc o inflație de doritori la Cotroceni. Cu toții se vor prezidențiabili. 

VEZI și: Monica Macovei, prezidențiale. Monica Macovei vrea să candideze la prezidențiale

VEZI și: MRU vrea să candideze: Stau mai bine decât Predoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel