PIERSIC, invitatul lui HRUȘCĂ în concertul de la București

Cea mai mare surpriză a sfârșitului de an! Florin Piersic este invitatul special al lui Ștefan Hrușcă, în concertul de colinde ce va avea loc pe 15 decembrie 2014 la Sala Palatului din București! Ștefan Hrușcă revine în țară în luna decembrie, pentru a le vesti românilor Crăciunul, având programate peste 20 de concerte în toată țara, printre care și în Capitală.

Pentru a aduce spiritul magic al Crăciunului mai aproape de sufletele românilor, celui mai îndrăgit colindător i se va alătura maestrul Piersic! Actorul nu poate sta nicio clipă departe de scenă și a acceptat cu drag invitația lansată de Ștefan Hrușcă! Verva și voioșia lui Piersic vor fi cu siguranță elemente ce vor face seara de 15 decembrie și mai frumoasă decât se preconizează a fi.

În afară de București, turneul lui Ștefan Hrușcă va trece prin următoarele orașe: Câmpulung Muscel, Pitești, Buzău, Ploiești, Slobozia, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Bacău, Botoșani, Suceava, Brașov, Alba Iulia, Cugir, Zalău, Cluj Napoca, Arad, Timișoara, Roman, Iași, Vaslui.

Bucureștenii care doresc să îi vadă pe cei doi mari artiști ar trebui să știe că o categorie de bilete (cele mai ieftine - de 60 de lei) este deja epuizată, la dispoziție rămânându-le alte patru categorii de bilete.

Atât biletele pentru concertul din București, cât și pentru cele din țară se găsesc în toată rețeaua BILETOO, în București la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Librarium și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan - Stația de metrou Unirii 1.

De asemenea, biletele se mai pot achiziționa și de la casele de bilete ale sălilor în care sunt programate concertele. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro!

Concertul „HRUȘCĂ - Colinde Tradiționale De Crăciun" va avea loc la Sala Palatului din București pe 15 Decembrie 2014 și este organizat de Project Events.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel