Patronul de la FC Botoșani TUNĂ și FULGERĂ după meciul cu CFR Cluj: Ei FURĂ!

CFR Cluj a învins-o, marți seară, pe FC Botoşani, scor 1-0, într-un meci din etapa a 9a a playoff-ului din Liga 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Deac, din penalty. După meci, patronul celor de la FC Botoșani a răbufnit într-o emisiune TV.

'Nu e o greşeală de arbitraj. E o hoţie fără doar şi poate! Hoţie, nu e prostie! Că de prost, e prost sigur! Acel 11 metri e inventat! Prostia e prostie, se vede, după care faultul pe care îl face marele fotbalist Burcă la Keyta nu e măcar de cartonaș galben? Mă dezgustă pur şi simplu. (n.r. - despre un posibil henţ în careul Botoşaniului înainte de faultul care a dus la penalti) Dă henţ, de ce nu dai henţ? Tocmai de aceea e prost, că nu a văzut.'

'După aia e hoţ. Întâi e prost, că nu vede, după aia e un hoţ. Sunt dezgustat. Să facă Avram cu aceștia fotbal! Clujul fură, încearcă să facă orice (...) Îi bate cu arbitrul (n.r. - pe FCSB) şi o să fie un tărăboi. Apoi o să fie la Craiova un meci care pe care, cine a plătit cel mai bine arbitrul. Nu mai vreau să aud de fotbal măcar o săptămână pentru că vreau să mă calmez', a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel