EXCLUSIV  Pârvan: ''România nu mai prelucrează resurse naturale''. Luată la mișto de unguri

Resurse naturale
Resurse naturale

Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, a declarat în cadrul unui interviu acordat DCNews că România nu mai prelucrează resurse naturale,în afară de apă minerală și sare.

Cristian Pârvan a mărturisit la interviurile DCNews că România nu mai prelucrează resurse naturale și că țara noastră a fost luată la mișto de un reprezentant ungar pe această temă.

Prin restructurarea haotică a industriei, practic, România, în afară de ceva apă minerală pe care o îmbuteliază și ceva sare care se mai utilizează în producția de produse cloroflorice, nu mai prelucrează aproape niciun fel de resurse naturale. Iar toată lumea ne îndeamnă, de fapt, să dăm resursele naturale la alții care știu ce să facă cu ele.

Vă aduc aminte declarația parțial adevărată a reprezentantului ungar al regulatorului de gaze: <Ce faceți cu el? Faceți o flacără mare?> Deci ne ia la mișto, pe scurt. De ce? Pentru că întrebarea de ani de zile este: Cine stabilește ce facem, cât exploatăm, cât nu exploatăm?, a declarat Cristian Pârvan în cadrul interviurilor DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel