Pancu, săgeţi către Şumudică. "Părea că se bat pe un loc băiatul primarului cu cel al șefului de post și mai interveneau și câțiva consilieri"

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Daniel Pancu l-a criticat pe Marius Şumudică pentru declaraţiile făcute la adresa clubului Rapid Bucureşti în perioada în care giuleştenii căutau antrenor. 

"Urât, urât! Mă uitam la voi aici, la emisiuni, nu știu, părea un club mic, o echipă de comună, ceva de genul ăsta. Părea că se bat pe un loc băiatul primarului cu cel al șefului de post și mai interveneau și câțiva consilieri. Urât, Rapid e la un nivel!

Apropo de Șumi, puteți să-l întrebați, de fiecare dată când vorbea ceva de noi, când eram în ligile inferioare, eu îl sunam imediat, pentru că mă simțeam ofensat. Îi spuneam: 'Ține minte ce-ți spun eu, Rapid va fi din nou că înainte, poate chiar mai bine'. Zicea că nu.

Nici nu trebuia să ne spună ceva de bine. Doar dacă se abținea, lucrurile stăteau cu totul altfel. Fără să vorbesc cu nimeni de la Rapid, eram convins că ăla e motivul (n.r. pentru care Șumudică a pierdut cursa cu Bergodi). Altul nu ar fi putut exista.

Să nu uitați, Niculae juca în prima ligă, Maftei tot acolo. Mai știe cineva ce făceam eu în 2017? Eram secund în prima ligă, la Voluntari. Am renunțat cu toții la lucrurile astea și ne-am dus la liga a patra, ne-am sacrificat pentru Rapid.

Nu e corect ca cineva, mai ales că e unul de-ai noștri, să ne conteste cu ceva, tot timpul să găsească ceva. De Șumi vorbesc. Nu m-a atacat pe mine, punctual, de Rapid spunea. A spus că nu e Rapidul.

Din moment ce eu eram acolo, cum să nu fie? N-am nicio problemă, e decizia conducerii, chiar nu am nicio implicare. Atât timp cât vezi că Pancu e într-un loc, cred că ar fi bine să te abții", a declarat Daniel Pancu la Digisport

Daniel Niculae nu a vrut să spună pe cine ar fi ales antrenor, dacă decizia era la el. 

”Nu aș vrea să răspund la această întrebare. Indiferent de cine ar fi fost pe banca Rapidului, eu l-aș fi susținut.

Cristiano Bergodi mi-a fost antrenor o perioadă scurtă, ne-am înțeles bine, sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Daniel Niculae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel