PNL acuză: bucureștenii umiliți de PSD și ALDE, prin 'Tudy'

Foto: Romania TV
Foto: Romania TV

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că prin numirea lui 'Tudy' în funcţia de viceprimar al Capitalei, bucureştenii au fost umiliţi de către Călin Popescu Tăriceanu şi PSD, cei care au susţinut şi votat această propunere ruşinoasă.

"Numirea lui Tudor Ionescu, alias Tudy, cunoscut pentru viaţa sa mondenă activă şi scandaluri sexuale, în funcţia de viceprimar al Bucureştiului este o ruşine pentru Capitala României. Un personaj care şi-a asumat apariţii pornografice mondene nu poate păstori muzeele sau parcurile bucureştene. Ar fi amuzant dacă, de exemplu, Tăriceanu l-ar fi numit pe Tudy în funcţia de vicepreşedinte al partidului pe care îl conduce, dar Primăria Capitalei nu este proprietatea privată a ALDE. Nu ştiu cum Tăriceanu a putut susţine o asemenea numire şi împreună cu PSD, i-a umilit pe bucureşteni, obligându-i să accepte un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare", a declarat Ovidiu Raeţchi.

El a adăugat că tipul de transparenţă practicat de "Tudy" în spaţiul public nu are nicio legătură cu calităţile necesare pentru postul de viceprimar al Capitalei: "Sunt convins că ALDE are criterii mai înalte de promovare decât expunerea zvăpăiată a propriei nudităţi. De aceea, îl solicit lui Tăriceanu să revină asupra deciziei luate şi să îl retragă pe acesta din funcţia de viceprimar al Capitalei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel