Nu mai arunca niciodată apa după ce ai fiert orezul. Greşeală comună în bucătărie

Ana Vasilescu / 09 iul 2019 / 22:18 Salveaza PDF Comentarii
Apa în care a fiert orezul, beneficii neștiute pentru sănătate
Descriere foto: Apa în care a fiert orezul, beneficii neștiute pentru sănătate

Majoritatea oamenilor aruncă apa după ce au fiert orezul, fără să-i cunoască adevăratele proprietăţi. Această apă are efecte incredibile asupra tenului şi este foarte bună pentru sănătate. 

Proprietățile apei de orez pentru frumusețe

Dacă utilizați apa de orez pentru a vă spăla fața, veți observa că pielea va deveni mai fină, iar eventualele pete vor dispărea.  

Poate fi folosită ca tonic.

Dacă vă spălaţi pe cap cu această apă, veţi observa că părul va fi mult mai strălucitor şi mai sănătos.

Proprietăți și utilizări ale apei de orez pentru sănătate

 

Poate fi folosită pentru a calma pielea iritată.

Ajută la prevenirea și vindecarea constipației.

Ajută la reglarea temperaturii corpului.

Poate calma greaţa.

Este o sursă excelentă de energie.

Stimulează scăderea în greutate deoarece conține potasiu, aceasta contracarează sodiul ajutând la eliminarea retenției de lichide.

Ajută la stabilizarea nivelului zahărului din sânge.

Reduce tensiunea arterială.

Ajută la tratarea bolilor rinichilor.


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24