Nicuşor Bancu şi-a aflat pedeapsa după figura Zidane din meciul cu Sepsi. Nu prinde nici începutul sezonului viitor pe teren

Captura Video Digisport
Captura Video Digisport

Nicuşor Bancu a aflat câte etape va fi suspendat după ce l-a lovit pe un jucător al lui Sepsi Sf Gheorghe cu capul în piept în semifinalele Cupei României. 

Pentru gesturile catalogate drept ”golănești” de la partida din Bănie, Nicușor Bancu a primit șase etape de suspendare, dar și o amendă importantă, de 11.300 de lei, din partea Comisiei de Disciplină, anunță Digisport

Nicușor Bancu și-a ispășit deja una dintre cele șase etape de suspendare, la partida cu CFR Cluj, și va mai sta și la meciurile cu Farul, din ultima rundă a sezonului, și cu Sepsi sau FC Botoșani, din barajul de calificare în preliminariile Conference League.

Fundașul Universității Craiova va mai rămâne, astfel, cu trei etape de suspendare pentru startul stagiunii viitoare.

Nicuşor Bancu, eliminat în semifinala Cupei cu Sepsi. Şi-a lovit adversarul cu capul în piept şi apoi i-a dat cu mingea în cap

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a fost eliminat în meciul de Cupa României cu Sepsi Sf. Gheorghe după un gest care a adus aminte de Zinedine Zidane în finala Campionatului Mondial din 2006. 

În minutul 86 al partidei, Bancu l-a lovit cu capul în piept pe Ashkovski, apoi a aruncat cu mingea direct în capul adversarului căzut la pământ. Arbitrul i-a acordat acestuia cartonaşul roşu, într-un meci pe care echipa sa l-a pierdut cu 1-0. 

"Este incalificabil, iar Bancu va plăti", s-a limitat să spună Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport Special.

"Nicușor Bancu a încercat, a alergat foarte mult, a fost multă presiune. Nu e ceva de scuzat, nu pot să vin în fața dumneavoastră și să îi caut scuze. E un jucător matur, e la echipa națională. Gestul pe care l-a făcut nu este ok", a explicat și Reghecampf.

"Trebuia să ia două roşii"

”Uite unde era Zidane din Bănie. Merită două roșii! Spuneam pe parcursul primei părți că e genul de jucător care-și pierde cumpătul foarte repede. Pentru acest gest, mai ales pentru al doilea, merită suspendat zdravăn Bancu. E un gest golănesc”, a fost reacția comentatorului Digi Sport, Dan Ștefănescu.

Te-ar putea interesa şi Mihai Rotaru, anunț despre viitorul lui Reghecampf la CS Universitatea Craiova, după dezastrul din Cupa României cu Sepsi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel