Urmărește emisiunea live


Nicuşor Bancu, eliminat în semifinala Cupei cu Sepsi. Şi-a lovit adversarul cu capul în piept şi apoi i-a dat cu mingea în cap

Foto de planet_fox de la Pixabay
Foto de planet_fox de la Pixabay

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a fost eliminat în meciul de Cupa României cu Sepsi Sf. Gheorghe după un gest care a adus aminte de Zinedine Zidane în finala Campionatului Mondial din 2006. 

În minutul 86 al partidei, Bancu l-a lovit cu capul în piept pe Ashkovski, apoi a aruncat cu mingea direct în capul adversarului căzut la pământ. Arbitrul i-a acordat acestuia cartonaşul roşu, într-un meci pe care echipa sa l-a pierdut cu 1-0. 

"Este incalificabil, iar Bancu va plăti", s-a limitat să spună Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport Special.

"Nicușor Bancu a încercat, a alergat foarte mult, a fost multă presiune. Nu e ceva de scuzat, nu pot să vin în fața dumneavoastră și să îi caut scuze. E un jucător matur, e la echipa națională. Gestul pe care l-a făcut nu este ok", a explicat și Reghecampf.

Captură VIDEO DIGISPORT

"Trebuia să ia două roşii"

”Uite unde era Zidane din Bănie. Merită două roșii! Spuneam pe parcursul primei părți că e genul de jucător care-și pierde cumpătul foarte repede. Pentru acest gest, mai ales pentru al doilea, merită suspendat zdravăn Bancu. E un gest golănesc”, a fost reacția comentatorului Digi Sport, Dan Ștefănescu.

Mihai Rotaru, anunț despre viitorul lui Reghecampf la CS Universitatea Craiova, după dezastrul din Cupa României cu Sepsi

"E foarte mare tristețe, o decepție foarte mare, în momentul în care pierzi ambele obiective, în maniera asta. Ne apucăm de muncă, începând din seara asta. Nu am explicații după meci, văd totul ca un suporter. S-au gestionat destul de prost anumite situații în atac, prin Andrei Ivan, Markovic, Baiaram.

Ca bani nu ne afectează, dar ca glorie da. Până la urmă, identitatea unei echipe și forța ei o dau trofeele, sunt o componentă foarte importantă. Nu este o pierdere financiară, ci un venit neîncasat, pentru că nu aveam banii în buzunar.

Eu nu iau decizii la cald, nu începem să aruncăm cu păreri. Laurențiu a început o treabă, trebuie să o continuăm. Vedem unde am greșit, pentru că am greșit cu toții în acest sezon.

Am mai avut discuții și cu cei din conducere, din staff, eu zic că trebuie în permanență să iei decizii. Nu trebuie să o lăsăm, hai că vedem. În momentul în care ceva merge prost, trebuie să iei decizii, dar nu la cald, nu sub imperiul sentimentelor. Ei au spus la un moment dat că “hai să mergem, să lăsăm lucrurile să se liniștească”. Poate fi o decizie bună, dar nu este și părerea mea. Nu însemnă că adevărul e de partea mea. De mâine, de poimâine trebuie să facem calculele.

N-a existat niciun obiectiv în contract (n.r. – cu Laurențiu Reghecampf), dar obiectivele sunt cele impuse în cadrul grupului. Nu neapărat reziliem contractul dacă nu ne calificăm în finala Cupei sau în cupele europene. Poate e vina noastră, a celor din partea administrativă.

Sunt povești cu Mirel Rădoi. Nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate să fie noul antrenor, peste un an, peste o lună, peste trei ani. Nu luăm în calcul în acest moment și nu e stilul nostru, să discutăm cu un alt antrenor cât timp avem antrenor", a spus Mihai Rotaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel