Monica Niculescu nu mai este căpitanul echipei de Fed Cup

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Monica Niculescu a fost schimbată din funcţia de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României. 

 

Federația Română de Tenis (FRT) a anunțat despărțirea de Monica Niculescu și înlocuirea sportivei din Slatina cu Daniel Dobre pe banca naționalei: „Antrenorul Daniel Dobre este noul căpitan-nejucător al echipei României! Pentru meciul cu Polonia, căpitan-nejucător va fi antrenorul Daniel Dobre, director tehnic al FRT, care preia această onoare de la Monica Niculescu, cea care va continua să joace pentru echipa României.

Federația Română de Tenis îi mulțumește Monicăi Niculescu pentru totala ei implicare și pentru pasiunea de care a dat dovadă și îi transmite mult succes antrenorului Daniel Dobre”, a transmis FRT.

Anunțul a venit chiar după tragerea la sorți pentru calificările turneului final Billie Jean King Cup 2022! Simona Halep și compania au aflat că se vor duela cu reprezentantele Poloniei! Întâlnirea se va desfășura în zilele de 15 și 16 aprilie 2022, în Polonia. Echipa câștigătoare va merge la turneul final al Billie Jean King Cup, unde vor fi prezente cele mai bune 12 naționale din tenisul feminin.

România retrogradase din Grupa Mondială a Billie Jean King Cup în luna aprilie 2021, după 1-3 cu Italia, dar a fost reprimită în elită, după câteva schimbări făcute în programul următoarei perioade, scrie Prosport.

Daniel Dobre, declaraţii despre Simona Halep după Openul Transilvaniei 

Simona a avut o săptămână stresantă, pentru că a jucat acasă, împotriva generației tinere. Nu vrei să pierzi, te întrebi dacă mai faci față. S-a descurcat cu brio! A durut-o spatele, au mai apărut niște dureri după ce a lovit mai tare.

Tenisul se schimbă, s-a tot schimbat în ultimii ani. Simona își dorește să se îmbunătățească, în ultima perioadă nu a jucat atât de multe meciuri. Când stai 3 luni, pierzi ritmul. Ea și-a dorit să joace bine acasă, se simte bine aici, știe că lumea o susține", a spus Dobre, pentru Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel