Mirel Curea, mesajul zilei după ce s-a vindecat de COVID-19. Radu Tudor: Vaccinul i-a salvat viața

foto Facebook Mirel Curea
foto Facebook Mirel Curea

Jurnalistul Mirel Curea s-a vindecat după infectarea cu SARS-CoV-2, tulpina britanică. 

”O postare scurtă dar veselă! Gata, am ieșit din izolarea de 14 zile, în care m-a băgat infectarea cu nenorocitul ăla de virus, varianta britanică. Pentru cine știe ce este aia și cum funcționează, este clar faptul că vaccinul făcut m-a ținut la mare distanță de o formă cât de cât serioasă de boală. Am strănutat, mi-a curs nasul, m-au usturat gâtul și ochii câteva zile, mi-am pierdut simțul mirosului pentru o săptămână, din păcate nu am și slăbit 3-4 kilograme, așa cum mi-ar fi plăcut. Cui nu știe și nici nu vrea să afle, îi doresc mult succes, nu doar la ocolit boala, dar chiar și gropile din drum, sau la traversatul străzii, acțiune care presupune asocierea culorilor semaforului cu riscul ajungerii pe cealaltă parte a carosabilului. Ce este de făcut? Am mai spus:Unu. Nu ignorați semnele de boală deja clasice: roșu în gât, usturimi nazale, rinoree, dureri de cap. Nu le puneți pe seama lui „am răcit nițel”. La primul semn, test - nu este foarte scump și se manevrează ușor - apoi sunat la medicul de familie. Întârzierea poate avea efecte grave. Doi. Vaccinarea. Vaccinul nu permite decât dezvoltarea unor forme ușoare de boală, în cel mai rău caz, știu pe pielea mea. De regulă, protejează total. Trei. Nu vă luați după toți distrușii, vă poate costa viața.” a scris jurnalistul Mirel Curea, pe Facebook. 

Jurnalistul Mirel Curea s-a infectat la mai multe zile după rapel, cu tulpina britanică, după cum au confirmat analizele. Soția sa, în schimb, și ea vaccinată, nu a luat virusul. 

Vezi și: Mirel Curea, infectat cu tulpina britanică. Soția, și ea vaccinată, nu a luat virusul. ”Am fost protejați. Vă poate costa viața”

”Norocul lui Mirel a fost că a fost vaccinat, acest vaccin putem să spunem că i-a salvat viața. Mirel vorbește despre o realitate foarte complicată, astăzi cifrele arată îngrijorător” a spus Radu Tudor, la Antena 3, după bilanțul zilei, subliniind că ”pericolul este imens”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel