Marele Plan: Distrugerea democrației și întoarcerea la despoții luminați

 Marele Plan, distrugerea democrației și întoarcerea la despoții luminați, se derulează mai rapid decât am anticipat, recunoaște Alexandru Cumpanașu, într-o analiză scrisă pentru DCNews. 

Evenimente recente petrecute pe scena internațională arată că situația se agravează accelerat. Iată ultimul editorial scris de Alexandru Cumpănașu:

Marele Plan: Distrugerea democrației și întoarcerea la despoții luminați


Acum mai bine de 2 ani am inceput seria articolelor din DCNEWS ce socau prin previziunile sumbre. Cu toate criticile pline de bale ale nebunilor veseli ce nu vedeau sau doreau sa nu vedem NOI cum Romania si intreaga lume era trasa cu forta in negura istoriei...nu voi replica "alintaturile" si " gingasiile" folosite la adresa propriei persoane sau chiar a familiei extinse.
Intr-un limbaj elegant pus de mine ziceau asa: Cumpanasu seamana panica in populatie cu scenariile lui apocaliptice si cu toate acestea nu am vazut niciun cetatean care sa dea buzna prin magazine sau sa se retraga in munti.

Nici nu era cazul. Eu spuneam si spun si acum ca NOI, ROMANIA trebuie sa fim pregatiti de un razboi pentru apararea unitatii statului roman.Ei bine de cateva saptamani am dat glas unor lucruri stiute si ascunse in multe cercuri din Romania. De ce? Pentru ca ne place o populatie prostita si manipulata careia in momentul critic sa-i servesti scenariul dorit de o anunita gasca in functie de interesele lor.

Invazia Ucrainei a fost primul pas al neosclavagismului
Disparitia lumii moderne nu trebuie inteleasa ad literam ci prin disparitia valorilor si modului de viata de astazi. Totul a inceput cu invadarea Ucrainei prin "interesantul" razboi hibrid si acceptarea tacita a schimbarii regulilor si valorilor internationale. Spuneam atunci si o spun si acum: A FOST PRECEDENTUL PENTRU APARITIA UNOR NOI FORME PRIMITIVE DE GUVERNARE SI CONVIETUIRE SOCIALA. I-am spus neo sclavagism si l-am definit clar la acel moment.
Deodata, precum in alte epoci istorice, eternul a devenit efemer iar certitudinea incertitudine. Au urmat pe rand mult mai multe evenimente ce aveau sa confirme scenariile "apocaliptice" lansate acum 2 ani: acceptarea de facto de catre Occident a anexarii Crimeei chiar daca vehement condamnata din vorbe; conflictul americano - chinez cu privire la Marea Chinei, resursele sale si suprematia in Asia(in acest caz conflictul este atat de avansat, acum, ca Rusia si jocurile sale incep sa para infime); criza migrantilor ce a dat sah UE scotand din nefericire toate fantomele trecutului la suprafata, acordul cu Iranul ce ne a adus azi in situatia unui razboi iminent intre Israel si Iran si restul tarilor arabe ostile; Brexitul ca manifestare a "monumentului" de prostie politica si populism ce ar trebui ridicat lui Cameron pentru lovitura de gratie data proiectului european si impingerea tuturor tarilor europene in haos; cresterea curentelor extremiste, exterminarea populatiei siriene si irakiene cu stirea si tolerarea de catre puterile occidentale si cu finantarea dinspre semi democratiile din Orientul mijlociu in efortul de lichidare reciproca; tentativa de lovitura de stat esuata din Turcia si intarirea in acest fel a ideii de despotism luminat prin prostia si hibernarea prea mult in birouri a celor ce au ordonat o sau organizat-o si implicit neutralizarea Turciei ca aliat al Occidentului. Dar, mai grav pentru Romania, impacarea cu Rusia pentru ca unii nu au mai dat lovituri de stat de mult si au esuat in Turcia, transformarea peninsulei Crimeea in "punct de control" pentru intreaga Mare Neagra de catre Rusia prin repararea aerodromurilor, aducerea de avioane, submarine, tancuri si alta tehnica de razboi precum si permanentizarea a zeci de mii de soldati in Crimeea in eventualitatea unui conflict clasic.

Evenimente care aruncă lumea în haos

La acestea s-au adaugat cateva evenimente mai recente: demisia lui Saakasvili din functia de guvernator al Odesei, omul instalat de americani; demisia sefului politiei nationale din Ucraina; alegerea prorusului Igor Dodon in Moldova si a generalului Radev tot filorus in Bulgaria; efectuarea in Serbia de operatiuni militare ruso sarbe; alegerea lui Trump in fruntea Americii, cresterea periculoasa a lui Le Pen in Franta sau miscarea de extrema dreapta in Germania, probabila esuare a referendumului in Italia si aruncarea acesteia in haos si aducerea cu rapiditate a miscarilor nationalist extremiste la putere. Acestea sunt cateva dintre evenimentele mari regionale sau globale care au avut loc in ultimii doi ani.
Ce urmeaza? Urmeaza in ritm accelerat inlocuirea democratiei cu alta forma de guvernare globala; aparitia liderilor "providentiali" si faraonici ce vor arunca omenirea in haos si dezordine, disparitia dreptului international si suveranitatii natiunilor asa cum arata ele astazi si aparitia intr un timp relativ a neo sclavagismului in locul democratiei universale.

România trebuie să se apere

In tot acest context suntem in scenariul fiecare pentru el si Romania trebuie sa si intareasca propria putere militara si de aparare a valorilor, culturii, istoriei. Pentru prima data o spun: avem nevoie si de negociere cu Germania chiar daca este la remorca Rusiei deoarece Germania astazi poate duce in cap economia Rusiei iar aceasta interdependenta ne poate ajuta.
Insa extremistii in Germania cresc in fiecare zi si mi e teama de ce este mai rau... cat timp Putin a pus la un loc "rezolvarea conflictului romano-maghiar" si pretentiile asupra regiunii "lvov" din Germania ma pot astepta la orice. Din pacate azi nu mai exista nicio putere europeana in afara de nemti care sa poata negocia cu Rusia de pe picior de egalitate...
La final le dedic celor cativa specialisti habarnisti care la "...ordin deodata deschisera focul.." cateva declaratii si evenimete din ultimele zile ce confirma intrutotul Marele Plan care a inceput cu articolul: "Germania si Franta au tradat Romania si Polonia" pe data de 13 februarie 2015 care a avut aproximativ 60000 de vizualizari si aproximativ 20000 de share si a continuat cu altele cu argumente si semnale de alarma pana in aceste zile....si in ciuda eforturilor unor cozi de topor facute la comanda care incearca sa preseze in stanga si-n dreapta pentru ceva care sa ma opreasca VOI CONTINUA.


Cateva titluri din știrile de zilele acestea la care va rog sa reflectati:


Angela Merkel anunta dezastrul: Acordul dintre UE si SUA a picat; Trump e un risc pentru relatia UE-SUA; Directorul comunitatii de informatii din SUA si-a depus demisia; Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a demisionat; Marine LePen crede ca daca va fi presedinte relatia Frantei cu Putin se va imbunatati; Un deputat german cere Angelei Merkel sa dezvolte propria strategie nucleara;  Dupa Brexit, extrema dreapta din Franta si Italia cere referendum pentru iesirea din UE; Italia, in pragul crizei politice; exit-extrema-dreapta-din- franta-si-italia-cere- referendum-pentru.html
Acestea sunt la repezeala cateva informatii de zilele acestea despre ceea ce va urma....cu siguranta cei care citesc aceasta analiza sunt mult mai bine informati. Sunt doar cateva articole care arata un lucru clar: M AM INSELAT ACUM 2 ANI. MA INSEL SI ACUM: SITUATIA ESTE MAI GRAVA DECAT AM DESCRIS O EU!.
Cum era dragi lighioane si stipendiari ai minciunii si necunoasterii?!...credeati ca voi ceda la presiunile voastre? Ca lighioanele trimise prin diverse institutii pentru a ma face sa tac sau macar a decredibiliza mesajele va va aduce linistea dorita?. Nu dragilor. Nici macar nu am inceput...Poporul roman merita sa stie ADEVARUL si sa fie informat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel