Latovlevici pleacă de la Galatasaray. Cu cine va semna românul

Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Iasmin Latovlevici pleacă de la Galatasaray după doar 4 luni. Turcii de la Fotomac au anunțat că românul deja și-a găsit echipă.

Accidentările dese, dar și evoluțiile modeste i-au făcut pe cei de la Galatasaray să renunțe la Iasmin Latovlevici, transferul urmând să se finalizeze în următoarele zile. Presa din Turcia anunță transferul lui Latovlevici la Sivasspor (locul 8 din prima ligă din Turcia), fundașul român fiind dorit insistent de către antrenorul Samet Aybaba. 

Fundaşul român a suferit două intervenţii chirugicale în cele patru luni petrecute la cea mai titrată echipă a Turciei. Iniţial, Latovlevici a fost operat pentru o fractură de piramidă nazală, suferită în vară, apoi în luna noiembrie, pentru o întindere de ligament care i-a afectat şi meniscul. Latovlevici a bifat pentru Galatasaray 8 partide în campionat, reușind un assist, într-o partidă pierdută cu 5-1 în fața celor de la Bașakșehir. Românul a fost transferat la Galata de la Karabukspor în septembrie, în schimbul sumei de 550.000 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel