Julien Stephan - Rennes are nevoie de cel puţin 7 puncte în ultimele meciuri din grupă

Rennes are nevoie de cel puţin şapte puncte în ultimele trei meciuri din grupă, a declarat antrenorul echipei franceze, Julien Stephan, într-o conferinţă de presă înaintea partidei de joi de pe terenul lui CFR Cluj, din Europa League, scrie ziarul Ouest-France.

În condiţiile în care formaţia sa este lanterna roşie, cu un sigur punct, Stephan a estimat că duelul cu CFR Cluj este un sfert de finală, iar ultimele partide din grupă, Cu Celtic şi Lazio, sunt semifinala şi finala.

"Nu, nu sunt trei finale. Dacă va fi o finală, va avea loc contra lui Lazio Roma în ultimul meci al grupei. Mâine (joi - n. r.) este un sfert de finală şi dacă-l câştigăm, vom avea dreptul să jucăm o semifinală la Glasgow. Aşa stau lucrurile. Cu acest spirit trebuie să abordăm meciul. Noi am luat un punct din nouă în primele trei meciuri, dintre care două acasă. Dacă vrem să trecem de grupă, va trebui să obţinem cel puţin şapte puncte, dar mai sigur nouă, deci trei victorii, dintre care două în deplasare. E o sarcină care se anunţă extrem de complicată", a spus Stephan.

"Avem întâi meciul cu o echipă a lui CFR Cluj bine aşezată pe teren, care are şase puncte şi două meciuri de jucat acasă. Dacă va câştiga mâine, este ca şi calificată, aşa că mâine e o miză importantă", a adăugat tehnicianul francez.

Partida CFR Cluj - Rennes va avea loc joi, 7 noiembrie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 19:55, în Grupa E a Europa League.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0 în partida tur, încheiată cu trei eliminări, Susic de la clujeni, Mendy şi Camavinga de la Rennes, toţi suspendaţi pentru partida din Gruia.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel