Ionel Ganea A DIVORȚAT. Cu ce sumă se alege Dana Iaru, lună de lună

După încercări nenumărate și un lung proces, Ionel Ganea și Dana Iaru au divorțat, iar fostul fotbalist a fost obligat de instanță la plată.

Ionel Ganea și Dana Iaru sunt oficial separați. Magistrații Judecătoriei Făgăraș au hotărât, în urmă cu câteva zile, în procesul dintre Ionel Ganea și Dana Iaru, că fostul fotbalist trebuie să-i plătească soției suma de 5.000 de lei lunar. 

Apelul lui Ionel Ganea a fost respins. Decizia este definitivă.

„Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință: Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere.

Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivă”, au decis magistrații, conform Viva.

Ionel Ganea și Dana Iaru au împreună doi copii: Ioana, o tânără adoptată, în vârstă de 22 de ani și pe George, de 19 ani, fotbalist la Viitorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel